Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BRAUN Silk-Expert BD5009 IPL

Zobraziť katalóg
BRAUN Silk-Expert BD5009 IPL
4,4 8 hodnotení
IPL epilátor – 300000 zábleskov, 2 režimy, technológia SensoAdapt, senzor kontaktu s pokožkou, kefka na precízny peeling tela
Kód:  BRAEP018 Produktové číslo:  4210201139782 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Silk-Expert BD5009 IPL


Braun Silk-expert - rozumná voľba

Silk-expert je prelomový IPL systém, ktorého výsledkom je trvalo viditeľné odstránenie chĺpkov len po štyroch ošetreniach. Funguje pod povrchom pokožky tak, že zasahuje melanín vo folikule chĺpka a pomáha prerušiť cyklus jeho opätovného dorastania.

Pri opakovanom a pravidelnom použití bráni chĺpkom, aby dosiahli povrch pokožky. Odtieň pokožky sa mení na rôznych miestach, každý odtieň vyžaduje konkrétnu dávku energie pre zasiahnutie melanínu.

Iba Braun Silk-expert má unikátny senzor odtieňov pokožky SensoAdapt, ktorý priebežne sníma odtieň vašej pokožky - 80× za sekundu - a automaticky upravuje intenzitu svetla pre čo najväčšiu účinnosť a bezpečnosť. Vyhnete sa tak námahe pri odhadovaní odtieňa pokožky podľa farebných tabuliek, ktoré vyžadujú iné zariadenia.


Rýchle a presné ošetrenie

Posuvný režim poskytuje rýchle a účinné ošetrenie väčších oblastí, ako sú nohy. Zabudovaný kontaktný senzor pre pokožku zabezpečuje, aby bolo možné presne ošetriť aj malé oblasti, ako je miesto nad hornou perou.

Žiadna iná IPL technológia nie je rýchlejšia

Braun Silk-Expert IPL poskytuje rýchle ošetrenie pre väčšie oblasti tela, ako sú nohy alebo paže. Tieto oblasti možno ošetriť už za 10 minút bez vplyvu na účinnosť.


vypnuté
jemný režim

Jemný režim

vypnuté
120 000 záblesků

300 000 zábleskov

vypnuté
Non-stop výkon

Non-stop výkon


7 dôvodov prečo používať IPL od Braun doma

1. Používaním Silk-expert IPL od Braun dosiahnete trvalé viditeľné odstránenie chĺpkov už za 4 týždne.

2. Výnimočná technológia od Braun SensoAdapt upravuje IPL ošetrovanie na mieru podľa odtieňa vašej pokožky a je vhodná na ošetrenie tela i tváre.

3. Používa rovnaký princíp ako profesionálne IPL ošetrenie v salóne, všetko v pohodlí vášho domova.

4. Braun Silk-expert je najrýchlejšou IPL technológiou na trhu. Nohy ošetríte len za 10 minút!

5. Klinicky testované odborníkmi, ošetrenie je jemné a skutočne bezbolestné.

6. IPL zariadenie je napájané káblom pre neprerušované ošetrovanie s maximálnym výkonom.

7. V porovnaní s profesionálnym ošetrením laserom alebo voskom je ošetrenie so Silk-expert IPL od Braun úsporným spôsobom pre odstránenie chĺpkov.


Je IPL vhodné pre vás?

Braun Silk-expert IPL je najúčinnejší pri svetlých až stredných odtieňoch pokožky, pre prirodzene blond až po tmavo hnedé alebo čierne chĺpky. Zariadenie je najmenej účinné pri príliš blonďavých, hrdzavých, sivých alebo bielych chĺpkoch, ktoré obsahujú menšie množstvo melanínu pre absorbovanie svetla.

Parametre a špecifikácia

Počet zábleskov
300 000 Hotovo!
Počet režimov
2 Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Vlastnosti

Počet zábleskov
300 000 Hotovo!
Počet režimov
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento výrobek vhodný i na okolí bikin ?

V Datartu stoji o 2500,- méně, to je celkem slušnej rozdil.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když překročím hranici 300 000 záblesků a lampa se rozbije. Kde pak mohu koupit a nebo servisovat IPL. A kolik to případně stojí.

Dobrý den, je v balení skutečně IPL epilátor a k tomu navíc silk-epil 9 s masážní hlavicí dle obrázku? Jde na tento silk- epil 9 nasadit stejná holicí/masážní hlavice jako na silk- epil 7?)

Prosím jaký je rozdíl mezi Braun Silk-expert BD 5001 IPL a Braun Silk-expert BD 5009 IPL? Děkuji Radim

Dobrý den, na úvodní stránce se udává hodnota 300 000 záblesků, ale v popisu je udávaná hodnota pouze 120 000 záblesků. Jaká je skutečnost záblesků. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je možné použít přístroj i kolem ženského pohlaví? Děkuji

Dobrý den, zajímá mne, zda mám při objednání tohoto produktu již jistotu, že mi opravdu dodáte verzi s 300 000 záblesky. Může mi Váš odborník tuto specifikaci písemně garantovat? Děkuji.

Dobrý den, zajímalo by mě srovnání tohoto výrobku s Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00: Je nějaký rozdíl v lampě, kterou používá (např. výkon, kvalita, účinnost, ...) a nebo se liší pouze životností, tedy počtem záblesků? Případně, která z nich je dle vašeho názoru lepší a na co ještě si dát při rozhodování ještě pozor? Nikde se mi jiné parametry týkající se použité žárovky nepovedlo najít. Děkuji

Diskusia a poradňa k BRAUN Silk-Expert BD5009 IPL
Príslušenstvo pre BRAUN Silk-Expert BD5009 IPL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-Expert BD5009 IPL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-Expert BD5009 IPL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-Expert BD5009 IPL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Silk-Expert BD5009 IPL.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií