AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL

Zobraziť katalóg
Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL + teraz s cashbackom
4,4 3 hodnotení
IPL epilátor na tvár, nohy, intímne partie, chrbát a telo, snímač odtieňa pokožky, počet zábleskov: 400000, počet nadstavcov: 1, počet režimov: 3, napájanie: elektrická sieť
Kód:  BRAEI348 Produktové číslo:  4210201212348

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL

Braun Silkexpert Pro 5

Najbezpečnejšia, najrýchlejšia a najúčinnejšia technológia IPL pre trvalé odstránenie viditeľných chĺpkov***

Najbezpečnejšia IPL vďaka technológii SensoAdaptTM*

Odtieň pokožky sa na rôznych častiach tela líši. Snímač odtieňa pokožky SensoAdaptTM (s UV ochranou) kontinuálne sníma odtieň pokožky a prispôsobuje jej intenzitu zábleskov tak, aby bolo odstránenie chĺpkov bezpečné a účinné.

Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL

Doporučené Skin Health Alliance (Aliancia pre zdravie pokožky).

Dermatologicky schválila ako bezpečné pre pokožku popredná medzinárodná dermatologická organizácia v spolupráci s dermatológmi a vedcami.


Najrýchlejšia technológie IPL, 2× rýchlejšia než predtým

Na ošetrenie oboch nôh potrebujete pri najnižšej úrovni energie iba 9 minút. Kĺzavý režim spúšťa záblesky v rade za sebou a zaistí tak rýchlejšie ošetrenie. Kĺzavý režim je ideálny pre väčšie časti tela. Precízny režim je vhodný pre menšie a citlivé partie.

Presný a šetrný k pokožke

Presná hlavica umožňuje ošetriť aj menšie alebo citlivé partie, ako je tvár, línie bikín a podpazušie. Zariadenie umožňuje ošetrenie v 2 režimoch - normálny a šetrný režim. Šetrný režim je vhodný pre citlivé oblasti a pre začiatočníčky vo svete IPL epilácie.

400 000 zábleskov, 10 úrovní intenzity

400 000 zábleskov (o 30 % viac ako pri predchádzajúcom Braun Silk·expert 5). 10 úrovní intenzity zaisťuje, že sa intenzita záblesku prispôsobí odtieňu pokožky.

Plánujte a sledujte svoje procedúry

Aplikácia Braun Silk · expert Pro vám pomáha plánovať a sledovať postup ošetrenia pokožky. Vďaka aplikácii získate prehľad ošetrenia pokožky a zaistíte dokonalé výsledky.


Zistite, či je pre vás technológia IPL vhodná:

Braun Silk-expert IPL je najúčinnejší pri svetlých až stredných odtieňoch pokožky, s chĺpkami od prirodzenej blond po tmavo hnedé alebo čierne. Zariadenie je najmenej účinné na veľmi blonďavé, hrdzavé, sivé alebo biele chĺpky, kde je menšie množstvo melanínu pre absorbovanie svetla.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Využitie

Využitie
Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vlastnosti

Počet zábleskov
400 000 Hotovo!
Počet režimov
3 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky epilátory na tvár
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupila jsem si ipl epilator pl5014 a docela mi zde chybí přesnější hlava použitelná na obličej. Je možno ji někde dokoupit? Děkuji za odpověď. Radka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když použiju IPL Braun na tetování, jestli to tu barvu vytáhne jako při odstraňování tetování? Ano vím, že se to nedoporučuje a neni tento přístroj k tomuto účelu, ale teoreticky, jestli to tak funguje? Děkuji za odpověď

Dobrý deň ak sa mi v priebehu záruky vybije žiarovka bude možné produkt zreklamovať?

Kde se kupuje nová žárovka do ipl Brauna?

Prosím vás aký konkrétne nadstavec je k prístroju. ďakujem

Dobrý den, koupila jsem si ipl epilator pl5014 a docela mi zde chybí přesnější hlava použitelná na obličej. Je možno ji někde dokoupit? Děkuji za odpověď. Radka

Dobrý den, je vhodné se s ním holit i v podpaží? Děkuji

Dá sa použiť aj na oblasť genitálií? Je bezpečný a naozaj odstránuje chlpy v tejto oblasti? Ďakujem za rýchlu odpoveď.

Diskusia a poradňa k Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL
Príslušenstvo pre Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-Expert Pro 5 PL5014 IPL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-Expert Pro 5 PL5014 IPL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Silk-expert Pro 5 PL5014 IPL.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií