PET AD homeoffice

Breville Ultimate DuraCeramic VST082X

Zobraziť katalóg
Breville Ultimate DuraCeramic VST082X
5 1 hodnotení
Toustovač – uzatvárací systém a nový dizajn s hlbšími nepriľnavými doskami vám umožní pripraviť všetky druhy sendvičov s rôznymi náplňami, bez toho aby vám obsah pretiekol. Dosky sú navyše opatrené nepriľnavým povrchom a možno ich veľmi ľahko oddeliť a vyčistiť.
Kód:  BRESE726 Produktové číslo:  VST082X-01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Breville Ultimate DuraCeramic VST082X Predaj skončil

Breville Ultimate DuraCeramic VST082X

Sendvičovač slúži na prípravu skvelých zapekaných toastov, sladkých vaflí a ďalších pochúťok alebo ľahkých obedov. S Breville Ultimate DuraCeramic VST082X budete mať bez väčšej námahy jednoducho skvelé jedlo rýchlo na stole. Výborné pri nedostatku času alebo pre menej skúsených kuchárov. S týmto prístrojom to zvládne naozaj každý. Sendvičovač Breville Ultimate DuraCeramic VST082X v novom dizajne a elegantnej čiernej farbe má dômyselný uzatvárací systém a vďaka hlbším platničkám môžu byť vaše sendviče ďaleko bohatšie a vyššie, a napriek tomu z nich nič nevytečie. S vyberateľnými doskami a možnosťou praktického skladovania v horizontálnej aj vertikálnej polohe.

Kľúčové vlastnosti sendvičovača Breville Ultimate DuraCeramic VST082X

  • Prístroj na jednoduchú prípravu sendvičov, vaflí a iných pochúťok
  • Breville Ultimate DuraCeramic má elegantný tvar a dobre sa skladuje
  • Dômyselný uzatvárací systém
  • S hlbšími platničkami, takže môžu byť vaše sendviče vyššie a nič z nich nevytečie
  • Ultimate DuraCeramic VST082X má dosky s nepriľnavým povrchom
  • Vyberateľné platničky môžete umývať v umývačke riadu
  • Bezpečný – bez obsahu PTFE alebo PFOA
  • S dvoma kontrolkami na signalizáciu stavu prípravy
  • Praktická priehradka na prívodný kábel

Ultimate DuraCeramic sa ľahko používa

Breville Ultimate DuraCeramic VST082X má hlbšie platničky, ako je obvyklé pri bežných sendvičovačoch. Vašu desiatu tak môžete naplniť všetkým, čo máte radi bez obáv, že by vám syr alebo iné náplne vytiekli. Aj vysoké sendviče tak zostanú kompaktné a budú sa dobre servírovať. Nepriľnavý povrch bez PTFE alebo PFOA je bezpečný a zabezpečí, že sa jedlo neprichytí. Praktické platničky sa navyše dajú vybrať, možno ich teda ľahko čistiť nielen v ruke, ale dokonca aj vkladať do umývačky riadu. Ultimate DuraCeramic sa veľmi ľahko obsluhuje. Stačí len naplniť a zavrieť pomocou dômyselného uzatváracieho systému. Dve kontrolky „spustenia“ a „pečenia“ signalizujú stav prípravy. Sendvičovač disponuje priehradkou na uschovanie prívodného kábla, a dobre sa preto skladuje.

Príkon:
850 W

Hmotnosť:
2,7 kg

Farba:
Čierna

Rozmery:
309 × 130 × 267 mm


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky toustovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč je v popisku povrch plotýnek uváděn jako "Nepřilnavý povrch bez PTFE nebo PFOA" a v parametrech je povrch uváděn jako "teflonový"? Co z toho je pravda?

Diskusia a poradňa k Breville Ultimate DuraCeramic VST082X
Príslušenstvo pre Breville Ultimate DuraCeramic VST082X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Breville Ultimate DuraCeramic VST082X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Breville Ultimate DuraCeramic VST082X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Breville Ultimate DuraCeramic VST082X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Breville Ultimate DuraCeramic VST082X.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií