Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej Effaclar

Brother DCP-T700W

Zobraziť katalóg
Brother DCP-T700W
4,5 6 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka, 27 strán za minútu čiernobielo, 10 strán za minútu farebne, 6000x1200 dpi, LCD, 64 MB, ADF, AirPrint, USB 2.0, WiFi
Kód:  PB203c Produktové číslo:  DCPT700WYJ1 Stránky výrobcu

Brother DCP-T700W

Potrebujete kvalitne a farebne tlačiť, ale nechcete míňať množstvo peňazí za drahé atramentové náplne? Multifunkčné zariadenie Brother DCP-T700W predstavuje ideálne riešenie pre všetkých používateľov požadujúcich ten najlepší pomer ceny a výkonu. Značkové náplne sú totiž schopné vytlačiť až 6 tisíc stránok v prípade čiernobielej tlače a maximálne 5 tisíc farebných stránok.

Spoločne s nízkymi prevádzkovými nákladmi sa však dočkáte aj mnohých šikovných funkcií. Príjemný bonus predstavuje napríklad možnosť bezdrôtového pripojenia k sieti a tlač pohodlne bez zbytočných káblov. Vďaka svojim kompaktným rozmerom a elegantnému nadčasovému dizajnu zapadne do každej miestnosti a nebude nikde prekážať.

Hlavné prednosti

  • Refill tank system - dopĺňanie atramentu priamo do kartridže
  • Bezdrôtové pripojenie
  • Farebná tlač, skenovanie a kopírovanie
  • Automatický podávač dokumentov

Lacná a dostatočne rýchla prevádzka

Okrem úspory nákladov na tlač dosiahnete s tlačiarňou Brother aj úsporu času. Rýchla tlač dokáže aj farebné stránky vytlačiť v priebehu niekoľkých okamihov a zásobník papiera až na 100 listov predĺži intervaly jeho dopĺňania. Automatický podávač dokumentov (ADF) umožňuje bezobslužné skenovanie a kopírovanie viacstránkových dokumentov ľahko a rýchlo. Založíte až 20 strán A4 a už sa nemusíte o nič starať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, su sucastou balenia aj kartridze alebo ich treba dokupit? Dakujem, miro

Dobrý den, jak je možné, že u tiskáren brother udáváte klamné informace ohledně rychlosti tisku černá / barevná? Jako jediný prodejce udáváte všude rychlost tisku 27 stránek v černé a 10 v barevné, kdežto i výrobce udává úplně jiné parametry? Pro zákazníky je tato volba mnohdy rozhodující a vy je pak těmito kroky úmyslně klamete.. Jak je to tedy možné? Děkuji za vysvětlení.

Dobrý den, přichází tato tiskárna s plnou náplní nebo je třeba dokupovat inkoust zvlášť?

Dobrý den, umí tato tiskárna tisknout/kopírovat/skenovat oboustranně?

Diskusia a poradňa k Brother DCP-T700W
Príslušenstvo pre Brother DCP-T700W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother DCP-T700W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brother DCP-T700W.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií