Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon EOS 200D telo biele

Zobraziť katalóg
Canon EOS 200D telo biele
Digitálny fotoaparát – CMOS 25.8Mpx APS-C, DIGIC 7,3" LCD, SD/SDHC/SDXC
Kód:  OC080a32 Stránky výrobcu

Canon EOS 200D telo biele

Hmotnosť fotoaparátu: 456 g
Canon EOS 200D

Parametre tohto tovaru
            

Uhlopriečka displeja:

3"

Veľkosť snímača:

APS-C (28,3 mm)

            

Maximálne ISO:

51 200

Maximálne rozlíšenie videa:

FullHD (1 920 × 1 080, 60 fps)

Výdrž batérie:

650 snímok (pri teplote 23 °C, automatická expozícia 50 %, expozícia blesku 50 %)

Pokročilé funkcie:

Sánky pre blesk, Výmenné objektívy, Ultrazvukový filter, Bluetooth, NFC a WiFi


EOS 200D - malý fotoaparát s veľkými schopnosťami

Canon EOS 200D je kompaktný, jednoduchý a všestranný fotoaparát, ktorý sa stane neoddeliteľnou súčasťou vášho života - zhotovovanie fantastických fotografií a filmov bude ľahšie než kedykoľvek predtým. Táto zrkadlovka ponúka ľahko dosiahnuteľné ovládacie prvky a dotykovú obrazovku, ktorá je veľmi podobná tým, ktoré poznáte z mobilných telefónov. Jeho obsluhu teda zvládne úplne každý. Snímať môžete pomocou optického hľadáčika zobrazujúceho skutočný obraz, alebo prostredníctvom otočné obrazovky, s ktorou je možné robiť zábery zo skutočne neobvyklých pozícií.


Kľúčové vlastnosti Canon EOS 200D biele telo 

  • Snímač s rozlíšením 25,8 Mpx (24,2 Mpx efektívny)
  • Optický hľadáčik - s 9-bodovým automatickým zaostrovaním
  • Živý náhľad so systémom Dual Pixel CMOS AF
  • Obrazový procesor DIGIC 7
  • Kontinuálne snímanie - 5 snímok za sekundu
  • Bezdrôtové pripojenie - Bluetooth, NFC a WiFi


Zachyťte svoje zážitky

Fotografie zhotovené snímačom s rozlíšením 25,8 Mpx sú zahrnuté mnohými detailmi a živými farbami, aj vďaka tomu sa takéto zábery ideálne hodia pre veľkoformátovú tlač, fotoknihy alebo online galérie. EOS 200D je vybavený procesorom DIGIC 7, ktorého najväčšou výhodou je, že zvládne robiť fotografie aj za zlého osvetlenia. Dual Pixel CMOS AF je naopak jeden z najrýchlejších systémov zaostrovania so živým náhľadom na svete.


Kompaktné a ľahké zariadenie

Táto zrkadlovka sa radí medzi jedny z najľahších zariadení s otočným displejom na našom trhu. Počas ciest vás tak nebude nijako zaťažovať a pohodlne sa vojde do batohu alebo tašky. Vďaka tomu možno EOS 200D bez problémov využívať všade tam, kam vedú vaše cesty - dovolenka, večierky, oslavy alebo prechádzky.


Canon EOS 200D

Veľký snímač vo formáte APS-C, ktorý je inštalovaný v EOS 200D, dovoľuje ľahšie snímanie s malou hĺbkou ostrosti, čo sú ideálne podmienky pre fotografov fotiacich predovšetkým portréty. Nikdy nebolo jednoduchšie vyfotiť dokonale ostré tváre na rozmazanom pozadí.

Canon EOS 200D

Užite si slobodu ovládania, ktoré vám vyhovuje - foťte pomocou optického hľadáčika alebo využite otočný displej. V oboch prípadoch nebudete ochudobnení o rýchle ostrenie. Je to len a len na vás, akému spôsobu dávate prednosť.


Vstavaný sprievodca

Ste začiatočník vo fotografovaní so zrkadlovkou? Žiadny problém. EOS 200D je vybavený užívateľským rozhraním s intuitívnym sprievodcom, ktorý vám pomôže vybrať správne nastavenia pre výsledky, ktoré chcete dosiahnuť. Jednoducho vás prevedie fotografovaním, tak ako by vedľa vás stál fotografický lektor.


Konektivita

Vo výbave tejto zrkadlovky nájdete okrem iného tiež potrebné technológie - napr. Bluetooth, WiFi a NFC, vďaka ktorým sa ľahko spojíte s inteligentnými zariadeniami. Možno tak ľahko prechádzať, upravovať alebo zdieľať urobené snímky.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Statívový závit Hotovo!

Snímač

Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
51 200 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
5 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Bajonet
Canon EF-S Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný, Dotykový Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Canon LP-E17 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon EOS 200D telo biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS 200D tělo bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS 200D weisses Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS 200D weisses Gehäuse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon EOS 200D fehér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií