Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Canon i-SENSYS LBP215x

Zobraziť katalóg
Canon i-SENSYS LBP215x
5 1 hodnotení
Laserová tlačiareň – A4, 38 strán za minútu, 1200×1200DPI, CPU 2× 800MHz, 1GB, duplex, NFC, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PC310a01c Produktové číslo:  2221C004 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon i-SENSYS LBP215x

Čiernobiela laserová tlačiareň Canon LBP215x z radu i-SENSYS je ideálnou voľbou pre nároky kancelárií či menších firiem. Disponuje recyklovanými tlačovými kazetami all-in-one, vďaka čomu je veľmi úsporná na prevádzkové náklady. Pre kancelárske využitie je pripravený LAN port, ktorý tlačiareň pripojí priamo do firemnej siete. Ďalej je vybavená WiFi a NFC pre priamu tlač z mobilného zariadenia a samozrejme nechýba ani USB port. LBP215x je veľmi kompaktná, takže sa zmestí aj na menší stôl. Iste oceníte aj jednoduché intuitívne ovládanie na veľkom 12,7" dotykovom paneli.

Hlavné prednosti laserovej tlačiarne Canon i-SENSYS LBP215x

  • Úsporná čiernobiela tlačiareň s laserovou technológiou
  • Recyklované kazety all-in-one
  • Veľký 12,7" dotykový panel
  • WiFi, NFC, LAN a USB pripojenie
  • Funkcia UniFlow pre účtovníctvo
  • Certifikácia Morphia
  • Tlač cez Google Cloud Print, AirPrint, Canon Print Business

Spoľahlivosť, jednoduchosť a pridané funkcie

Výhoda kompaktných recyklovaných kaziet spočíva v tom, že obsahujú vlastýé toner aj valec a čistiace súčiastky. Toto riešenie zvyšuje spoľahlivosť tlačiarne a znižuje náklady na jej údržbu. Vysoké rozlíšenie 1 200 × 1 200 DPI produkuje dokumenty vo vysokej kvalite. Tlačiareň možno zabezpečiť PIN kódom, je schopná tlače čiarových kódov alebo duplexnej tlače, ponúka knižnicu aplikácií a disponuje aj funkciou UniFlow pre účtovníctvo. Podporovaná je vzdialená tlač cez rozhranie Google Cloud Print, AirPrint, Canon Print Business a certifikácia pre technológiu Morphia.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi, NFC Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi, NFC Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
38 str./min. Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon i-SENSYS LBP215x Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon i-SENSYS LBP215x. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP215x. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP215x. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon i-SENSYS LBP215x.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií