Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Canon i-SENSYS LBP312x

Zobraziť katalóg
Canon i-SENSYS LBP312x
Laserová tlačiareň – A4, 43 strán za minútu, 1200×1200dpi, CPU 528MHz, 1GB, duplex, USB 2.0, LAN
Kód:  PC310a13d Produktové číslo:  0864C003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon i-SENSYS LBP312x

Laserová tlačiareň Canon radu LBP3 sa sústredí na produktivitu tlače. Tento kompaktný a schopný spoločník bol navrhnutý pre veľké objemy. Ponúka vysokorýchlostný čiernobiely výstup, automatickú obojstrannú tlač pre dokumenty A4 a ako štandard 650 strán papiera pre tlač. Vstup laserovej tlačiarne Canon i-SENSYS LBP312x sa dá rozšíriť ďalšími zásobníkmi až na 2 300 strán. Spoločne s voliteľným vysokokapacitným tonerom môže tlačiareň chŕliť jeden papier za druhým s minimálnymi zásahmi používateľa.

Kľúčové vlastnosti laserovej tlačiarne Canon i-SENSYS LBP312x

  • Čiernobiela laserová tlačiareň navrhnutá pre vysoké zaťaženie
  • Rýchla tlač a veľké množstvo (max. 150 000 strán za mesiac)
  • 550 + 100 strán na vstupe a možné rozšírenie až na 2 300 strán prostredníctvom voliteľných zásobníkov
  • Zníženie režijných nákladov s automatickou obojstrannou tlačou
  • Kazety „všetko v jednom" pre jednoduchú údržbu (kazety s výťažnosťou 10 000 alebo 20 000 strán)
  • Displej s 5 riadkami, 5 indikátormi LED, číselná klávesnica s 10 tlačidlami
  • Tlač zo smartphonov a tabletov (AirPrint, Mopria a aplikácie Canon PRINT Business)
  • Spolupracuje s obľúbenými službami cloudových úložísk
  • Pripojenie pomocou LAN a USB
  • Kompaktné rozmery

Cloudová a mobilná tlač

Ako správna moderná tlačiareň je aj tento model vybavený pokročilými funkciami. Po zaradení do počítačovej siete je laserová tlačiareň Canon i-SENSYS LBP312x pripravená na tlač pomocou cloudovej služby Google Cloud aj z mobilných telefónov a tabletov. Tlačiareň si rozumie s technológiou AirPrint pre zariadenia Apple a Mopria pre Android. S aplikáciou Canon PRINT Business (pre mobilné zariadenia) prepojíte tlačiareň aj s obľúbenými službami, ako sú Evernote, Google Cloud Print alebo Dropbox.

Canon i-SENSYS, firemný parťák

Bezproblémovú integráciu do riadených sieťových prostredí umožňuje podpora jazykov tlačiarne PCL5e/6 a Adobe PostScript. Zásluhou vzdialenej správy služieb Canon e-Maintenance a podpory systému správy výstupov Canon uniFLOW, sa laserová tlačiareň Canon i-SENSYS LBP312x hodí aj do prostredia riadených tlačových služieb.

Okamžitý servis

Laserová tlačiareň Canon i-SENSYS LBP312x má prepracovaný systém na trvalé udržanie spoľahlivosti. Tonerové kazety v prevedení „všetko v jednom", obsahujú všetky kľúčové komponenty, ktoré sa časom opotrebujú. Vďaka tomu je po výmene tlačová jednotka opäť schopná rovnakého nasadenia a kvalít, ako keď ste si tlačiareň kúpili.

 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
43 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
550 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
6,2 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
7 500 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
250 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
275 mm Hotovo!
Hĺbka
376 mm Hotovo!
Šírka
409 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon i-SENSYS LBP312x Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon i-SENSYS LBP312x. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP312x. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP312x. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon i-SENSYS LBP312x.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií