Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Canon ImagePROGRAF iPF670

Zobraziť katalóg
Canon ImagePROGRAF iPF670
3,7 3 hodnotení
Atramentová tlačiareň A1/24", 5 farieb, 2400x 1200dpi, USB, LAN
Kód:  PC028d1 Produktové číslo:  9854B003 Stránky výrobcu
Canon ImagePROGRAF iPF670 Predaj skončil

Canon ImagePROGRAF iPF670

Kompaktná päťfarebná atramentová tlačiareň vám učaruje vysoko kvalitnými výtlačkami v rozlíšení až 2400 × 1200, ktoré obstaráva hospodárne, a pritom nebývalo rýchlo. Získate ostré a správne farebné výkresy zo systémov CAD a GIS. Vďaka novo vyvinutému purpurovému atramentu dokáže kvalitnejšie červené odtiene, ktoré pokrývajú širšie spektrum. Čerešničkou na torte sú úsporné rozmery tlačiarne, vďaka ktorým ju môžete umiestniť takmer kamkoľvek sa vám zapáči.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchle zhotovovanie vysoko kvalitných výtlačkov v šírke až 24"
  • Presné a tenké čiary (± 0,1 % a minimálna šírka čiary 0,02 mm)
  • Systém 5 farebných atramentov na báze farbiva a pigmentu
  • Zásobníky atramentu 130 ml vymeniteľné za prevádzky
  • Nástroje na úspornejšiu a efektívnejšiu prácu s tlačiarňou
  • Možnosť prístupu aj z mobilných zariadení
  • Skladnosť a mobilita vďaka úsporným rozmerom

Kvalitnejší obraz za ešte kratší čas

Vďaka nástroju Direct Print & Share máte možnosť vytvárať zástupcu na najpoužívanejšie nastavenie tlače, takže sa k nim kedykoľvek ľahko vrátite jednoduchým pretiahnutím súboru na ikonku daného zástupcu. Dôkazom rýchlosti tejto tlačiarne je aj skutočnosť, že výstup vo formáte A1 zaobstaráte v úžasnom čase 28 sekúnd. Ostrosť tenkých línií a skvelý dôraz na detail pritom zaručuje systém 5 farebných atramentov, ktorý výslednému obrazu prepožičiava ešte väčšiu kvalitu a zreteľnosť.

Majte prehľad o nákladoch na tlač

Jednoduchší prehľad o nákladoch na tlač získate pomocou integrovaného účtovného nástroja Status Monitor. Ten zhromažďuje protokoly úloh a je schopný automaticky vypočítať náklady za konkrétnu úlohu alebo dlhšie časové obdobie. Umožňuje tiež voľbu ekonomického režimu, ktorý oceníte najmä pri tlačení konceptov jednotlivých dokumentov. Tie je možné tlačiť priamo z aplikácií Word, Excel alebo PowerPoint vďaka optimalizovanému ovládaču pre systém AutoCAD a plug-in, ktoré sú s balíkom Microsoft Office plne kompatibilné.

Doplňujúce informácie:

Šírka média (papier v rolke):
254 až 609,6 mm

Šírka média (ručne podávané rezané listy):
203,2 až 609,6 mm

Minimálna tlačiteľná dĺžka (rolky):
203,2 mm, rezané listy: 279,4 mm

Maximálna tlačiteľná dĺžka:
18 m (závisí od operačného systému a aplikácii)

Maximálny priemer rolky média:
150 mm

Obsah balenia:
1× tlačová hlava, 1× sada základných zásobníkov atramentu - (C, M, Y, BK, 2 × MBK) každý 90 ml, adaptéry pre trojpalcové jadra, sprievodca nastavením, základná príručka, disk CD-ROM s príručkami, disk CD- ROM s užívateľským softvérom (pre systémy Mac a Windows), leták s upozorneniami pre prenášanie, kalibračný list A2, leták s bezpečnostnými informáciami a údajmi o štandardnom prostredí, vzorka médií (listy), leták k softvéru PosterArtist Lite, disk CD-ROM so softvérom PosterArtist Lite, napájací kábel pre EÚ a Veľkú Britániu

 

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, kde naleznu úplný návod k této tiskárně v ČJ? Už neplatí, že u výrobku prodávaného na území ČR musí být přiložen návod v rodném jazyku země? Na netu jsem jej ke stažení nikde nenašel. Děkuji za jeho zaslání.

Dobrý den, zakoupily jsme novou hlavu PF-04, která je specifikovaná na tiskárnu Canon iPF670. Po výměně hlásí výměnte hlavu, není zapotřebí udělat kalibraci nebo zavedení hlavy do tiskárny (softwěrově)

Dobry den prosím vás když jsi zakoupim tenhle Ploter potřebuji ještě něco dokoupit nebo má vše abych s ním mohl hned tisknout děkuji

Dobry den, Obsahuje tato tlaciaren v baleni aj drziak rolky, alebo to treba samostatne dokupit? Dakujem

Tento plotr i vyřezává nebo jen uřízne konec papíru? Dokáže tisknout na samolepící fólii?

Dobrý den, má tato tiskárna kromě zásobníku na roli též automatický podavač papíru formátu do A2? Děkuji

Potřebuji fakturu s DPH Prodělal Josef

Starý ploter používám k běžné projekční činnosti ve stavebnictví, význam čas je určen jejím typem, nikoliv barvou. Je ploter funkční pokud má ostatní barvy mimo černé prázdné nebo zaschlé.? Jde mi o cenu tisku abych nemusel kupovat 5 tonerů, když reálně využiji pouze jeden. Je pro tisk černé používán černý toner nebo je barva míchána z více barev.? Děkuji za odpověď

Stejná dotaz . Má plotr tyč na role a řezací hlavu v této nabídce ?

Tlaci to spravne aj z programu PRO Engineer?

Diskusia a poradňa k Canon ImagePROGRAF iPF670
Príslušenstvo pre Canon ImagePROGRAF iPF670
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ImagePROGRAF iPF670.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií