AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Canon IXUS 265 HS strieborný

Zobraziť katalóg
Canon IXUS 265 HS strieborný
3,8 5 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 16 Mpx, DIGIC 4 +, 12x zoom, 3" LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD video, WiFi, GPS, stabilizátor
Kód:  OC071f5 Produktové číslo:  9348B006 Stránky výrobcu

Canon IXUS 265 HS strieborný

Canon IXUS 265 HS je nádherný a praktický kompaktný fotoaparát, ktorý nepozná kompromisy a ponúkne vám to najlepšie, nech už vás život zanesie kamkoľvek. To všetko v tenkom a elegantnom striebornom prevedení.

Vysoko citlivý optický snímač CMOS disponuje vysokým rozlíšením 16 Mpx, aby ste zachytili všetky chvíle, ktoré za to stoja, v tej najlepšej kvalite a nemali problém dôležité okamihy vytlačiť vo veľkom. Automatické zaostrenie sa postará o precízne fotografie plné tých najjemnejších detailov aj v situáciách, kedy je potrebné konať rýchlo. Kvalitný objektív s 12-násobným optickým zoomom vám pomôže dostať sa do centra udalostí, aj keď stojíte obďaleč. O rýchlosť a výkonnosť prístroja sa stará moderný procesor DIGIC 4 + s technológiou iSAPS.

Snímanie videozáznamu je rovnako jednoduché ako fotenie - stlačením jediného tlačidla začnite nahrávať dôležité okamihy. Video je zaznamenávané v špičkovej FullHD kvalite, takže neskoršia projekcia na monitore alebo TV obrazovke bude mať zaručene úspech. Vďaka režimu Eco, ktorý znižuje spotrebu energie, sa nemusíte obávať rýchleho vybitia batérie - na jedno nabitie urobíte omnoho viac záberov aj fotografií.

Pomocou režimu SmartAuto si môžete naplno užívať jednoduchosť komponovania bez nutnosti manuálnych zásahov a aj napriek tomu budú snímky exponované presne podľa vašich predstáv. Fotografie aj filmy sú perfektné vďaka technológii, ktorá analyzuje scénu a automaticky vyberie optimálne nastavenie z 32 možností (21 pre filmy). Popustite uzdu fantázii a bavte sa s kreatívnymi efektmi ako je Rybie oko, Extra živé alebo Plagát. Detekcia tváre sa potom postará o zaostrenie tvárí na snímke a zachová optimálny jas. Skupinové snímky zaobstaráte veľmi ľahko vďaka ultraširokému objektívu.

Vďaka podpore Wi-Fi s technológiou NFC sa ľahko pripojíte k šikovnému telefónu a doplníte informácie o polohe zo systému GPS alebo telefón využijete ako diaľkové ovládanie fotoaparátu pri fotení na diaľku. Wi-Fi pripojenie umožní pohodlné pripojenie k počítačom či tlačiarňam a garantuje možnosť zdieľania aj on-line zálohovania.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Mono Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
25 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
300 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,6 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/7 Hotovo!
Optický zoom
12 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
280 snímok Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky fotoaparáty Canon Ixus
» Všetky ultrazoomy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon IXUS 265 HS strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon IXUS 265 HS stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon IXUS 265 HS Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon IXUS 265 HS Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon IXUS 265 HS stříbrný.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií