Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Canon IXUS 275 HS strieborný

Zobraziť katalóg
Canon IXUS 275 HS strieborný
4,0 3 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 20.2 Mpx, DIGIC 4+, 12x zoom, 3 "LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD video, WiFi, NFC, GPS, stabilizátor
Kód:  OC071h3 Produktové číslo:  0159C001 Stránky výrobcu

Canon IXUS 275 HS strieborný

Canon IXUS 275 HS je moderný kompaktný fotoaparát, ktorý si zamilujete vďaka svojim malým rozmerom, nízkej hmotnosti a skvelej výbave. Zmestí sa do vrecka, takže ho stačí len vytiahnuť, stlačiť spúšť a užívať si  nerušenú zábavu pri robení snímok vo vysokej kvalite.

Univerzálny profík

Základom je širokouhlý objektív s ohniskovou vzdialenosťou 25 mm, vďaka ktorému si zaobstaráte pôsobivé snímky rozľahlých krajiniek alebo veľkých skupín ľudí s maximálnymi detailami. Citlivý optický snímač CMOS disponuje vysokým rozlíšením až 20,2 Mpx, aby ste si zachytili všetky chvíle, ktoré stoja za to, v tej najlepšej kvalite. K vzdialeným objektom sa priblížite 12x pomocou optického zoomu alebo až 24x s funkciou ZoomPlus. To je pokročilá technológia priblíženia, ktorá poskytuje zreteľnejšie detaily a väčšiu ostrosť ako konvenčný digitálny zoom. Inteligentná IS potláča otrasy fotoaparátu, čím zaisťuje, že všetky fotografie a videozáznamy sú ostré a detailné aj pri nastavení plného priblíženia alebo za slabého osvetlenia. O rýchlosť a výkonnosť prístroja sa stará moderný procesor Digic 4+ s technológiou iSAPS.

Zhotovovanie videozáznamu je rovnako jednoduché ako fotenie. Stačí stlačiť jediné tlačidlo a môžete si začať nahrávať dôležité okamihy v špičkovej Full HD kvalite. Keď sa budete chcieť podeliť o svoje zážitky s ostatnými, jednoducho si pripojíte fotoaparát pomocou HDMI konektora k televízii a všetko si užijete na veľkej obrazovke bez straty kvality.

Režimy

Pomocou režimu SmartAuto si môžete naplno užívať jednoduchosť komponovaní bez nutnosti manuálnych zásahov a napriek tomu budú zábery exponované presne podľa vašich predstáv. Fotografie aj filmy sú perfektné vďaka technológii, ktorá analyzuje scénu a automaticky vyberie optimálne nastavenie z 32 možností. Popustite uzdu fantázii a bavte sa s kreatívnymi efektami ako Rybie oko, Extra živé alebo Monochromatický režim.

Neustále pripojený

Oproti predchádzajúcim modelom je fotoaparát vybavený bezdrôtovým Wi-Fi rozhraním a technológiou NFC. To vám umožní jednoduché zdieľanie fotografií alebo vzdialené ovládanie fotoaparátu pomocou smartphonu. Informácie o polohe doplní vstavaná GPS. Všetko sa veľmi jednoducho ovláda na 3 "dotykovom LCD displeji

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Mono Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
25 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
300 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,6 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/7 Hotovo!
Optický zoom
12 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky fotoaparáty Canon Ixus
» Všetky ultrazoomy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon IXUS 275 HS strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon IXUS 275 HS stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon IXUS 275 HS Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon IXUS 275 HS Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon IXUS 275 HS ezüst.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií