Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon PIXMA G3420

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA G3420
4,3 17 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A4, kopírovanie a skenovanie, rýchlosť čiernobielej tlače 9.1 str./min., rýchlosť farebnej tlače 5 str./min., rozlíšenie tlače 4800 x 1200 DPI, tankový systém, displej, AirPrint, USB a WiFi
Kód:  PC115a3b1 Produktové číslo:  4467C009 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA G3420

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA G3420 Bočný pohľad

Atramentová tlačiareň Canon je spoľahlivým pomocníkom na domáce použitie. Vďaka vyhotoveniu 3 v 1 je atramentová tlačiareň spôsobilá kopírovať, tlačiť a skenovať a je teda skvelým riešenie na štandardnú prácu s dokumentmi. Ide o farebnú tlačiareň s doplnením atramentu. Počas farebnej tlače dosahuje Canon PIXMA G3420 rýchlosť 5 str./min. Najlepšie rozlíšenie tlače je 4800 x 1200 DPI, ide o vyššie rozlíšenie s vysokou kvalitou textu aj fotografií. Funkcia bezokrajovej tlače umožňuje využívať celú plochu papiera. Počítač je možné s tlačiarňou prepojiť pomocou rozhrania USB a WiFi. Už vám nebudú prekážať káble a budete môcť tlačiť na diaľku. Vyznávači elektroniky značky Apple budú môcť tlačiť pomocou funkcie AirPrint. Na jednoduchšiu obsluhu a lepší prehľad má tlačiareň s doplnením atramentu Canon grafický displej. Náklady na tlač pomôže znížiť tankový systém, ten umožňuje dolievať atrament do pripravených zásobníkov.

Atramentová tlačiareň Canon PIXMA G3420 Screen

Podstatné vlastnosti atramentovej tlačiarne Canon PIXMA G3420

  • Tlačte bez pripojenia káblom pomocou siete WiFi
  • Canon PIXMA G3420 vie pracovať s formátmi A4, A5 a A6
  • Vstupný zásobník pojme až 100 listov
  • Možnosť využitia bezokrajovej tlače
  • Plne kompatibilná s elektronikou Apple vďaka funkcii AirPrint
  • Tlačiareň s doplnením atramentu Canon dokáže skenovať a kopírovať
  • Tankový systém na dolievanie atramentu šetrí náklady
  • Táto farebná atramentová tlačiareň sa hodí na domáce využitie
  • Súčasťou balenia: dokumentácia, fľaštička s atramentom, napájací kábel a softvér

Rozlíšenie atramentovej tlačiarne Canon

Krásne fotografie vďaka atramentovej tlači. Jednou z najvýraznejších výhod atramentu je príjemne prirodzené podanie farieb a vyhovie tak nárokom na tlač fotografií. Farebná atramentová tlačiareň Canon patrí medzi stroje s nadštandardným rozlíšením tlače 4800 x 1200 DPI. Fotografie alebo vytlačené obrázky budú vďaka tomu aj na väčších formátoch papiera dokonale ostré, vykreslené do najmenších detailov. Ani pri častejšej tlači fotografií a väčšej spotrebe atramentu vás nemusia desiť vysoké náklady. Tlačiareň s doplnením atramentu Canon PIXMA G3420 je doplnená tankovým systémom. Atrament nalievate priamo do zásobníkov, vďaka tomu je efektívne znížená cena tlače a všetko je šetrnejšie k prírode.

Kopírovanie a skenovanie Canon PIXMA G3420

Vďaka kompaktnému vyhotoveniu je Canon PIXMA G3420 schopná kopírovať, skenovať aj tlačiť a skvele zastane takmer všetku prácu s dokumentmi. Atramentová tlačiareň Canon PIXMA G3420 môže pracovať s papiermi s formátom A4, A5 a A6. Na založenie nepotlačených stránok je pripojený vstupný zásobník, ktorý ponúka kapacitu 100 listov.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm, 5 × 7,6 cm, 9 × 13 cm, 13 × 20 cm, 13 × 13 cm, 4,6 × 6,2 cm, 6,8 × 6,8 cm, 15 × 20 cm, 6,2 × 6,2 cm, 7,6 × 7,6 cm Hotovo!

Skenovanie

Rozlíšenie plochého skenera
600 x 1200 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
9,1 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
5 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
167 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!
Šírka
445 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,4 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Fľaštička s atramentom, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky atramentové tlačiarne s tankovým systémom
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou v tiskarne tedy vsechny naplne s 60% barvy alespon? Nebo ani to ne? Cetl jsem tu nekde, ze pry byva obcas jen cerna. Dekuji.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda zásobník na odpadní barvu můžu vyřešit sama nebo je to záležitost servisu. Děkuji

Dobry den, jake cartridge jsou vhodne pro tuto tiskarnu? Primo u vyrobce je uvedena GI-41, kterou jsem zde ale nenasla. GI-490 podle informaci vhodna neni, zjevne ani GI-40 nebo GI-590. Jaky inkoust tedy koupit?

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať. Pri prvom použití sme skúšali tlačiť samozrejme texty aj fotky. Texty vytlačilo v poriadku ale fotky nám vytlačilo také celkom vyblednuté. Skúsili sme ten istý obrázok na ten istý papier vytlačiť 3x až potom bol pekný farebný a sýty. Kúpili sme fotopapier a tam sa nám zdali lepšie tie fotky. Chcem sa spýtať či to môže byť nastavením tlačiarne lebo fotky na fotopapier sme tlačili cez mobil priamo cez položku obrázky a na obyčajný papier cez počítač klasicky cez tlač. Tiež sa chcem spýtať obyčajné papiere A4 máme recyklované môže aj toto ovplyvniť to že by bolo fotka svetlá ? Ďakujem Alexandra

Dobrý deň, prosím Vás, sú obsahom balenia fľaštičky s atramentom?

Dobrý den, Koupil jsem u vás tuto tiskárnu a používal ji k tisku i skenování přes wifi. Od určité doby se tiskárna dostala do stavu, že při tisku i ze dvou různých PC v síti hlásí stav offline. Zkoušel jsem všechny doporučené způsoby řešení této situace. Jediné co pomohlo, byl reset tiskárny do továrního nastavení, znovunastavení wifi a přeinstalace ovladačů tiskárny na obou PC. Dva dny to fungovalo a už je zase tiskárna offline, nepomáhá zapnutí+vypnutí, vytažení ze zásuvky a znovuzapojení, prostě nic. Wifi je plně funkční, vytištěná Network Configuration Page je naprosto obsahově shodná se stavem, kdy vše fungovalo. Prosím poraďte.

Dobrý den, má tato tiskárna oddělené barevné náplně? V popise to neuvádíte.

Jaký je rozdíl mezi G3420 a G640? Z mého bádání mi vychází, že G3420 se zdá rychlejší a levnější. Děkuji.

Má tiskárna kromě horního plnění i zásobník ? Děkuji....

Dobrý den, lze zde provádět vzdálený tisk? Např. nebudu ve stejné síti, ale v jiném městě, abych byl schopný ve firmě tisknout z kanceláře mimo výrobu?

12
Diskusia a poradňa k Canon PIXMA G3420
Príslušenstvo pre Canon PIXMA G3420 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA G3420. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA G3420. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA G3420. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA G3420.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií