Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit
Digitálny fotoaparát CMOS 13.1 Mpx, DIGIC 6 s technológiou iSAPS, 5× zoom (24 - 120 mm F2-3.9), výklopný 3" LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, WiFi, HDMI, Full HD video, inteligentný stabilizátor
Kód:  OC063k81 Produktové číslo:  9167B021 Stránky výrobcu
Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit Predaj skončil

Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit

Hmotnosť fotoaparátu: 730 g
vypnuté
Canon PowerShot G1X Mark II

 

Parametre tohto tovaru

Ohnisková vzdialenosť:

min. 24 mm, max. 120 mm

 

Svetelnosť:

min. f3,9 max. f2

 

Uhlopriečka displeja:

3"

 

Veľkosť snímača:

 

 

Maximálna ISO:

12 800

 

Maximálne rozlíšenie videa:

Full HD (1 920 × 1 080)

 

Výdrž batérie:

240 snímok

 

Pokročilé funkcie:

Sánky na blesk

 

Canon PowerShot G1X Mark II prešiel radom vylepšení, ktoré vo výsledku robia z tohto kompaktu majstrovský kúsok konkurujúci zrkadlovkám. Základom dobrých predpokladov pre zaobstaranie ostrých a dobre prefarbených snímok, je určite kvalitný objektív pre privedenie čo najviac svetla na snímací prvok. Canon si toho je dobre vedomý, a tak dal vylepšenému modelu 5× zoomovací objektív charakterizovaný svetelnosťou F/2! To je jedna z najvyšších mét, akú väčšinou nájdete len u objektívov zrkadloviek bez zoomu alebo si pri zoomovacom objektíve takýchto parametrov musíte zvyčajne siahnuť hlboko do vrecka.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Precízne stvárnenie farieb a vykreslenie textúry
  • Prispôsobiteľné ovládacie krúžky a dotyková obrazovka
  • Skvelé výsledky aj pri slabom osvetlení
  • Rýchla odozva a spracovanie obrazu
  • Precízne ručné zaostrenie so zvýraznením okrajov
  • WiFi pre synchronizáciu a diaľkové ovládanie
  • Pribalený hľadáčik a originálne puzdro
     

Špičková elektronika

Vylepšenia sa dočkala aj riadiaca elektronika a celý rad programov. Obsahuje, v súčasnej dobe najvyspelejší, obrazový procesor DIGIC 6 s vysokou rýchlosťou zamerania 31-bodového AiAF, rovnako ako vyšší počet snímok pri sériovom snímaní a vylepšené funkcie do zhoršených svetelných podmienok, kedy vyťaží z okolitého svetla úplné maximum a minimalizuje šum. Spolu s vysokocitlivým snímačom CANON CMOS garantuje skvelé výsledky. So snímačom v úzkom prepojení spolupracuje spomínaný objektív. Pomocníkom mu je inteligentná optická stabilizácia obrazu potláčajúca otrasy.
 

Do každej situácie

Disponuje aj celým radom kreatívnych prvkov, množstvom inteligentných režimov a ďalších nadštandardných drobností, ktoré nielen uľahčia používanie samotného fotoaparátu, ale posunú celý zážitok z vašich fotografických skúseností na úplne novú úroveň. Pri týchto spomínaných prednostiach hrá úlohu režim Smart Auto, ktorý automaticky zvolí, podľa vonkajších vplyvov nastavenia fotoaparátu, z 58 prednastavených scén (ďalších 21 pri točení filmov), čím zaistí vždy optimálne výsledky. Budete tak stále pripravení zaznamenať svoje zážitky v tej najvyššej kvalite. Pokročilí užívatelia určite ocenia podporu profesionálneho bezstratového formátu fotografií RAW.
 

Moderné prvky

Samotnou kapitolou je inovovaná ergonómia držania za grip, a najmä ovládanie. Fotoaparát má hneď dvojicu ovládacích krúžkov, napríklad pre jemné doostrenie, kedy vám zvýrazní zaostrenú oblasť, a vy tak budete presne vedieť, na čo máte ideálne zamerané. Krúžky možno prispôsobiť pre rýchlu zmenu rôznych nastavení. Zmenou k lepšiemu prešiel aj parádny otočný displej s presnosťou reprodukcie farieb a dobrým zobrazením z uhla. Fotoaparát má WiFi a NFC pre prepojenie a ovládanie inteligentnými zariadeniami, kde stačí len nainštalovať aplikáciu Canon CameraWindow.

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/1,5" Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/1,5" Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
60 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
5,2 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
120 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/3,9 Hotovo!
Optický zoom
5 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný, Dotykový Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
240 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PowerShot G1 X Mark II Premium Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PowerShot G1 X Mark II Premium Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií