Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Canon PowerShot SX60 HS čierny

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot SX60 HS čierny
4,6 7 hodnotení
Digitálny fotoaparát – CMOS 16.8Mpx DIGIC 6 s technológiou iSAPS, 65× zoom (21–1365mm F3.4–6.5), 3" výklopný LCD, Li-Ion (NB-10L), SD/SDHC/SDXC, Full HD video, podpora GPS, WiFi, face detection, HDMI, stabilizátor
Kód:  OC052b06 Produktové číslo:  9543B002AA Stránky výrobcu

Canon PowerShot SX60 HS čierny

Fotoaparát s dôrazom na vyhotovovanie kvalitných snímok z veľkej vzdialenosti. Zachyťte nádherné zábery športových výkonov z tribúny, detaily krajiny, ale aj širokouhlé snímky na krátku vzdialenosť. Vďaka 21 mm objektívu so 65-násobným zoomom môžete snímať čokoľvek. S optickým stabilizátorom zabudnete, že vaše snímky zničí roztrasený fotoaparát. Ostré snímky dosiahnete aj pri plnom zoome alebo slabom osvetlení. Stabilné budú aj filmy.

Udrží objekt v zábere


Režim Auto zjednoduší udržanie objektu v zábere pri veľkom zoome. Deteguje situáciu, keď sa objekt ocitne na okraji záberu a automaticky zníži hodnotu zoomu. Tento asistent plynulo upraví hodnotu zoomu pri priblížení objektu k fotoaparátu, aby bola veľkosť objektu na výslednej snímke rovnaká. Objekt je už mimo záber a nemôžete ho nájsť? Stačí stlačiť tlačidlo a asistenčná oblasť zoomu záber rýchlo oddiali a po uvoľnení tlačidla danú scénu opäť priblíži.

 

Do každej situácie


HS System exceluje pri slabom osvetlení, kedy zachytí skutočnú atmosféru okamihu bez blesku alebo statívu. So 16 megapixelmi si vychutnáte výnimočnú kvalitu, detailné zábery a výtlačky plagátového formátu. V kombinácii s vyspelým procesorom DIGIC 6 získate precízne spracovanie obrazu vo dne aj v noci a fotografovanie s maximálnou rýchlosťou 6,4 sn./s. Jedinečnú atmosféru natáčajte do videosekvencií vo vysokom rozlíšení Full HD. Nahrávanie spustíte stlačením špeciálneho tlačidla pre záznam filmov.

 

Sústreďte sa len na záber


Vyberte si režim Smart Auto a len stláčajte spúšť. Automaticky vyberie nastavenie z 58 prednastavených scén (21 pri snímaní filmov), a tým zaistí optimálne výsledky. Veľký výklopný displej a elektronický hľadáčik zaručí, že celú scénu uvidíte za akýchkoľvek okolností. Okrem toho sa môžete cez WiFi oddávať snímaniu na diaľku alebo snímky odosielať do smartfónu a priamo ich zdieľať. Po pripojení kompatibilného inteligentného telefónu pridelíte fotkám aj GPS súradnice.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,8 cm Hotovo!
Výška
9,3 cm Hotovo!
Hĺbka
11,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
650 g Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Optická Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
16,1 Mpx Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
6,4 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
21 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
1 365 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,4 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,5 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
0 cm Hotovo!
Optický zoom
65 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Canon NB-10L Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
340 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
920 mAh Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí tohoto fotoaparátu: Canon PowerShot SX60 HS černý - krytka objektivu Děkuji za odpověď

Dobrý den ,mám dotaz . Při natáčení videa v noci je na záznamu šum, nevíte jak se toho zbavit? Děkuji za pomoc

dobrý den, dá se k tomuto fotoaparátu připojit externí mikrofon? vstup vidím ale chci se ujisit...a dokáže prosím vás natáčet v 60ti fps?

Dobrý den, zakoupil jsem tento fotoaparát před měsícem. Většinou fotím v přírodě, kde je hodně rákosí a větví a zatím jsem nezjistil jak je možné nastavit co nejmenší ostřící bod, který by proostřil přes větve a nelítal po obrazovce. Podle návodu by to zřejmě mělo jít v menu RÁMEČEK AF-FLEXI ZONE, ale takovou položku jsem ve svém fotoaparátu vůbec nenašel.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli má tento fotoaparát kompletní menu v češtině. Děkuji.

Dobrý den, 235 snímků za sec. je správný údaj?? Když natočím video s max. frekvencí, bude klasickým přehrávačem 30s/sec. zpomalené? Jaká karta dokáže takovou rychlost zaznamenat?

Dobrý den, chci si koupit SX 60 poraďte jakou koupit kartu k tomuto foťáku, jaký UV filtr a pouzdro, díky

Dobrý den, zakoupil jsem Canon PowerShot SX 60 HS Zcela nový výrobek - nepřepíná z hledáčku na monitor, při zapnutí je funkční hledáček, při otevření monitoru se na něj nepřepne a funguje stále jen hledáček. Při tom monitor při prohlížení pořízených snímků normálně funguje. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Canon PowerShot SX60 HS čierny
Príslušenstvo pre Canon PowerShot SX60 HS čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX60 HS černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot SX60 HS fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií