Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Canon PowerShot SX600HS čierny

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot SX600HS čierny
4,4 8 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 16 Mpx DIGIC 4+, 18x zoom, 25-450mm, 3 "LCD, Li-Ion, SDHC / SDXC, Full HD video, GPS, WiFi, mini USB, micro HDMI, stabilizácia obrazu
Kód:  OC056k Produktové číslo:  9340B011 Stránky výrobcu

Canon PowerShot SX600HS čierny

Fotoaparát Canon PowerShot SX600 HS dokazuje, že parametre ultrazoomu možno vtesnať do tela kompaktu. Tenké telo totiž disponuje 18-násobným optickým zoomom, takže sa vám zmestí do vrecka.

O kvalitu snímok sa stará snímač s rozlíšením 16 Mpx a aj inteligentný optický stabilizátor. Ten využijete pri fotení na najdlhšom ohnisku alebo za slabého osvetlenia. Spodné ohnisko začína na širokouhlých 25mm, teda sa vám pri fotografovaní v byte vojde do záberu všetko dôležité. Pri fotografovaní si môžete zvoliť režim Smart Auto, ktorý sám vyberie optimálne nastavenie, alebo možno využiť funkciu Kreatívny záber.

Ak potrebujete fotografie z fotoaparátu preniesť na internet, ponúka Canon PowerShot SX600 HS pripojenie cez Wi-Fi. To slúži nielen k prenosu snímok do počítača alebo tlačiarne, ale vďaka podpore funkcie NFS aj k prepojeniu s vaším smartphonom. Do snímok tak môžete doplniť aktuálnu polohu cez GPS v telefóne.

Samozrejmosťou je možnosť nakrúcania videa. Canon PowerShot SX600 HS disponuje rozlíšením Full HD (1080p) a samostatným tlačidlom pre pohodlné a rýchle spustenie záznamu. O komfortnú kompozíciu a prezeranie záberov sa stará veľký a odolný 3 "LCD displej s rozlíšením 461 000 bodov.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Mono Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
25 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
450 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,9 Hotovo!
Optický zoom
18 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
290 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon PowerShot SX600HS čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX600HS černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Powershot SX600HS Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Powershot SX600HS Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot SX600HS černý.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií