AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon PowerShot SX610 HS čierny

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot SX610 HS čierny
4,6 15 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 20,2 Mpx DIGIC 4+, 18x zoom, 25-450mm, 3 "LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD video, WiFi, NFC,
Kód:  OC056k2h Produktové číslo:  0111C002 Stránky výrobcu

Canon PowerShot SX610 HS čierny

Moderná kamera dokazuje, že parametre ultrazoomu môžu byť zakomponované do tela kompaktu. Zariadenie Canon PowerShot SX610 HS zapadá do každej vrecka a vrecka a fotografovanie s ostrými obrazmi vám uľahčuje užívanie. Môžete zachytiť všetky okamihy rýchlo a kreatívne a potom môžete ľahko zobrazovať ostatné v sociálnych sieťach. 

Obe vzdialené a blízke objekty

Obrázky vysokej kvality sa postarajú o snímač CMOS s rozlíšením 20,2 megapixelov a inteligentné optické stabilizátory sa dajú použiť na snímanie v najdôležitejšom mieste zaostrenia alebo pri slabom osvetlení.18-násobný optický transfokátor a 36x ZoomPlus dokáže spracovať aj vzdialené objekty v prírode bez straty kvality. Spodný ohniskový bod začína v širokom uhle 25 mm, takže keď fotografujete v byte, dostanete do obrazu všetko dôležité. Pri snímaní priateľov sa obraz zlepšuje detekciou tváre , ktorá sa stará o nastavenie ideálneho zaostrenia a jasu. 

Prebudnite svojho umelca

Vychutnajte si kreatívnu kreativitu v režime Creative, ktorý bude mať šesť snímok rovnakej kompozície s rôznymi umeleckými efektmi. Zahrňte do nich kreatívne filtre, rybie oko alebo miniatúrne modely. Jedným tlačidlom spustite nahrávanie videa vo formáte Full HD pri rýchlosti 30 fps./ sv rozšíreného formátu MP4, aby ste si ich mohli vychutnať na mnohých zariadeniach. Jednoducho aktivujte rýchle nepretržité snímanie alebo vyberte režim Inteligentný automatický, aby ste rozpoznali samotnú scénu a vyberte optimálne nastavenie pre fotografie aj filmy. Je na vás, ako bojujete.

Bezdrôtové WiFi a NFC

Spoločnosť Canon PowerShot SX610 HS tiež premýšľa o dnešných moderných požiadavkách. Pomocou technológie WiFi môžete posielať obrázky a videozáznamy do obľúbených sociálnych sietí blikaním oka a pomocou technológie NFC sa po priblížení NFC prenesú na váš smartphone alebo tablet. Ovládajte fotoaparát na diaľku zo zariadenia smartphone pomocou fotoaparátu Canon Camera Connect a potom pridajte fotografie a súradnice GPS pri pripojení kompatibilného smartfónu. Vychutnajte si fotografickú galériu na veľkej obrazovke vášho televízora v spojení so stanicou Canon Connect alebo uložte svoje výtvory do online albumov, dúcha. 
 

Ďalšie funkcie:

  • Korekcia červených očí počas snímania a prehrávania
  • Inteligentný snímač polohy s automatickým otáčaním
  • GPS cez kompatibilný mobilný telefón
  • Histogram - Užitočný graf znázorňujúci zobrazenie jasu a farebných odtieňov na fotografii
  • Zväčšite prehrávanie
  • Samospúšť
  • Konštrukcia objektívu s 11 prvkami v 8 skupinách
  • Zaostrenie TTL
  • Sekvenčné snímanie až do 7,2 snímok / s (až kým sa pamäťová karta nenaplní)
  • Najmenšia ohnisková vzdialenosť 5 cm v režime makro

Ďalšie informácie:

Obrazový procesor:
DIGIC 4+ s technológiou iSAPS

zoom:
Optický 18x
ZoomPlus 36 krát
Digitálne cca. 4 krát
Kombinované približne 72-krát

displej:
7,5cm (3 ") LCD (TFT), cca. 922 000 bodov
Pokrytie: približne 100%
Nastavenie piatich úrovní jasu
Rýchlo jasný LCD panel

fotografie:
Režimy: Hybridné auto, Creative Shot, SCN (Smart Auto (32 detekovaných scén), P, Portrét, Inteligentná uzávierka, Rýchle nepretržité snímanie (5.0 MP), nočná scéna z (5,0 MP), efekty rybieho oka, efekty miniatúr, efekt lacnej kamery, čiernobiele, extra živé, efekt plagátu, sneh, ohňostroj, dlhá uzávierka)

Režimy filmu: Smart Auto (21 odhalených scén), P, Portrét, Miniatúra, Čiernobielo, Extra živý, Plagát, Sneh, Ohňostroj

Režimy jazdy: Frame-by-Frame, Priebežné, Samospúšť

Veľkosť obrázka: 4: 3 - (L) 5 184 × 3 888, (M1) 3 648 × 2 736, (M2) 2 048 × 1 536, (S) 640 × 480
16: 9 - (L) 5 184 x 2 912, (M1) 3 648 x 2 048, (M 2) 1 920 x 1 080, (S) 640 x 360
3: 2 - (L) 5 184 x 3 456, (M1) 3 648 x 2 432, (M2) 2 048 x 1 368, (S) 640 x 424
1: 1 - (L) 3,888 × 3,888, (M1) 2,736 × 2,736, (M2) 1,536 × 1,536, (S) 480 × 480

Životnosť batérie:
Približne 270 záberov
Režim Eco: približne. 400 záberov
Približne 300 minút prehrávania

Obsah balenia:
Digitálny fotoaparát PowerShot SX610 HS
Náramok WS-800
Batéria NB-6LH
Nabíjačka batérií CB-2LYE
Napájací kábel
Sada užívateľských manuálov

Parametre a špecifikácia

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
20,2 Mpx Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Mono Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
25 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
450 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,9 Hotovo!
Optický zoom
18 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Canon NB-6LH Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
270 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 060 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!
Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Potrebuji poradit s vyberem fotoaparatu. Potrebuji fotit predevsim male deti a vyhovoval by me fotoaparat s programem DETI. Cenove maximalne do 6000 korun. Prosim nabidnete. Po vlastnim vyberu se rozhoduji mezi Canon PowerShot SX610 HS a Canon IXUS 285 HS. Prosim o kratke porovnani. Predem dekuji za pomoc! Jan Filipcik

Mám dotaz, má tenhle model audio výstup pro mikrofon ?

Dobrý den, je fotoaparát včetně pouzdra, nebo jaké pouzdro je přímo na tento typ?

Co prosím znamená u tohoto zboží "Zánovní skladem"? Předem díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k Canon PowerShot SX610 HS čierny
Ďalšie informácie

Creative filters

Sada kreativních filtrů vám umožní vylepšit snímky speciálními efekty a volbami mnoha scén, které dodají všem fotografiím nový a jedinečný vzhled.

High-speed burst

Rychlé souvislé fotografování (High-speed Burst) vám umožní zachytit okamžik pomocí série rychle za sebou jdoucích snímků v redukovaném nebo v plném (HQ - Vysoká kvalita) rozlišení.

100% Viewfinder

Inteligentní hledáček ve fotoaparátech Canon dokáže kromě samotného obrazu zobrazit také informace týkající se zaostření a různých obrazových dat.

Wi-Fi

Wi-Fi certifikované fotoaparáty Canon (Wi-Fi Certified) sú vybavené bezdrôtovou technológiou Wi-Fi, vďaka ktorej sú schopné sa pripojiť k ostatným zariadeniam a prenášať tak fotografie a videá.

Inteligentní polohový senzor

Inteligentní polohový senzor rozpozná, jestli držíte fotoaparát ve svislém nebo vodorovném směru a upraví podle toho výslednou fotografii.

HS system

Funkce HS System dokáže zachytit skutečnou atmosféru a nechá vyniknout všechny detaily i ve snímcích s minimální úrovní osvětlení.

Full HD

Filmy v rozlišení HD a FullHD vynikají vysokým rozlišením, které je schopné zachytit i ty nejmenší detaily a nedovolí ničemu uniknout z vašeho záběru.

Smart auto

Funkce Automatický scénický režim (Smart Auto) se postará o všechna nastavení fotoaparátu tak, abyste dosáhli co nejkrásnějších snímků v každé situaci

face detection technology

Funkce pro detekci obličejů dokáže automaticky vyhledat a zostřit na obličej fotografovaných lidí a tím vytvořit dokonalé záběry při focení vašich nejbližších.

TTL

Systém TTL měření iFCL (Focus, Color, Luminance) bere při nastavování expozice v potaz kromě barvy a světelnosti také data ze všech jednotlivých bodů ostřícího systému.

GPS

Funkce GPS (Global Position System) dokáže pomocí označit snímky pořízené fotoaparáty Canon pomocí místa jejich vyfotografování.

DIGIC

Obrazový procesor DIGIC je mozkem celého fotoaparátu a stará se o digitální zpracování obrazu ze snímače a jeho následné úpravy.

Recenzie Canon PowerShot SX610 HS čierny
Príslušenstvo pre Canon PowerShot SX610 HS čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX610 HS černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot SX610 HS fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií