Canon PowerShot SX710 HS červený

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot SX710 HS červený
5 4 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 20.3 Mpx DIGIC 6, 30x zoom, 25-750mm, 3 "LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, Full HD video, WiFi, NFC, podpora GPS, micro HDMI, stabilizácia obrazu
Kód:  OC056k42f Produktové číslo:  0110C002 Stránky výrobcu

Canon PowerShot SX710 HS červený

Canon PowerShot SX710 HS je kompaktní ultrazoomový fotoaparát, jeho červené elegantní tělo v lehkém provedení zaujme každého. Vysoce citlivý obrazový snímač CMOS disponuje maximálním rozlišením 20,3 Mpx, díky čemuž zachytí vše podstatné v té nejvyšší kvalitě. Díky obrovskému rozlišení pro vás nebude problém vytisknout vaše momentky ve velkém formátu či ořezat bez ztráty detailů. 

Jednoduché ovládání

Díky režimu SmartAuto z vás bude profesionální fotograf stiskem jediného tlačítka. Fotoaparát automaticky vybere optimální nastavení a výsledkem vždy bude oslňující fotografie. Detekce obličeje se postará o zaostření obličejů na snímku a přirozenou reprodukci pleťových tónů při portrétních fotografiích. Integrovaný fotoeditor nabídne celou škálu efektů a filtrů, například Monochromatický, Retro či Automatickou korekci barev. Pokročilejší uživatel se jistě „vyřádí“ v manuálních režimech s prioritou času, clony nebo plně manuálním režimem. 

Pořizování videozáznamu nikdy nebylo jednodušší - stiskem jediného tlačítka začněte ukládat libovolnou vzpomínku na vloženou paměťovou kartu. Video je zaznamenáváno ve špičkovém FullHD rozlišení, takže nebude problém jej vypálit na Blu-ray či uchovat na pevném disku.

Bezdrátová konektivita, bohatá výbava

Propojte fotoaparát s okolním světem a sdílejte své výtvory díky integrované Wi-Fi s podporou NFC. Sdílet budete moci do služeb jako Facebook, Twitter či YouTube. Třešničkou na dortu je možnost ovládat fotoaparát telefonem či tabletem. GPS senzor kompatibilního zařízení lze využít pro údaje o poloze vašich fotografií. 

Automatické ostření se postará o špičkové fotografie plné těch nejjemnějších detailů i v situacích, kdy není dostatek času nazbyt. Ostrost snímků podporuje i optická stabilizace, včetně elektronické dynamické stabilizace. Kvalitní objektiv s bezkonkurenčním 30násobným bezztrátovým přiblížením vám pomůže dostat se do centra dění, ať jste jakkoliv daleko.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 136 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
25 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
750 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,9 Hotovo!
Optický zoom
30 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
7,5" (19,05 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
230 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 060 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon PowerShot SX710 HS červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX710 HS červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Powershot SX710 HS Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Powershot SX710 HS Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot SX710 HS Piros.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií