AD elektro AlzaBoxy Q1

CARNEO G-Fit+

Zobraziť katalóg
CARNEO G-Fit+
2,5 2 hodnotení
Fitness náramok – unisex, s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, hodnota vodotesnosti Podľa štandardu IPXX, IP67, kompatibilný s iOS a Android
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  CAR010k Stránky výrobcu

CARNEO G-Fit+

CARNEO G-Fit+ je inteligentný náramok vhodný na zápästie dám aj mužov. Na ruke vás upúta jeho čierna farba, vybraným materiálom je potom silikón. Displej s uhlopriečkou 0,96" vám vždy ukáže dôležité a zaujímavé informácie. O jeho odolnosť sa stará chemicky tvrdené sklíčko. Fitness náramok CARNEO je plne kompatibilný s OS Android a iOS vďaka konektivite pomocou Bluetooth. Priame meranie tepovej frekvencie je garanciou na korektné vymedzenie tepovej zóny a priblíži vás k vysnívanej postave. Výdrž batérie fitness náramka by nemala pri bežnom používaní spadnúť pod hodnotu 240 hodín, nemal by teda odpadnúť uprostred dňa. Absolútnou samozrejmosťou je prehľadná notifikácia stavu batérie. Nabíjanie prebieha pomocou USB konektora, ktorý je pod odnímateľným remienkom.

Najzásadnejšie prednosti fitness náramka CARNEO G-Fit+

  • Meranie tepovej frekvencie priamo zo zápästia
  • Deň v týždni, budík a dátum
  • Vo výbave náramka CARNEO nechýba gps
  • CARNEO G-Fit+ zvláda notifikácie z mobilu, vibrácie a stav batérie
  • Fitness náramok má športové funkcie ako meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, výpočet kalórií, intervalový tréning, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa a záznam trasy
  • Na prepojenie s telefónom je náramok kompatibilný s OS Android a iOS

CARNEO G-Fit+ je inteligentný náramok, ktorý vás nenechá na holičkách

Fitness náramok CARNEO G-Fit+ vás zaujme aj radom inteligentných funkcií. Budete okamžite v obraze vďaka bezprostredným oznámeniam priamo zo svojho telefónu. Na veci, ktoré považujete za zásadné, dokáže fitness náramok upozorniť vibrovaním.

Fitness náramok CARNEO G-Fit+ vám bude osobným trénerom a poradcom

Napr. funkcia spánkového merania vás upozorní na dobu, kedy ste v noci spali nerušeným spánkom a naopak, kedy ste sa prevalili. Poradí, ako si viac oddýchnuť, aby ste cez deň mali viac energie. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Inteligentný krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Pri behaní je neoceniteľné komplexné meranie vašej aktivity, napr. rýchlosti alebo zabehnutej vzdialenosti. Fitness náramok CARNEO na mape aj zaznamená ubehnutú trasu. Ak usilujete o zlepšenie vašich športových výsledkov a spaľovanie tukov, výborná je aj funkcia intervalového tréningu.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Tenis Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
20 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Spôsob ovládania
Ovládanie tlačidlami Hotovo!
Hmotnosť
31 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Tenis Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Pitný režim, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jdou hodinky synchronizovat s aplikací google fit? Tedy přenést data nashromážděná po drjmetomu dni užívání do google fit?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké sportovní aktivity tento náramek měří? Běh, cyklistika, či třeba i plavání, lezení atd.?

Zdravim, chcel by som sa opytat ci by mi vedel niekto potvrdit ci tento naramok dokaze aspon odhadnut pocet krokov/nachodenu vzdialenost u seniora s vozikom, cize slaby pohyb ruk nie prirodzeny ako pri chodzi. Dakujem

Dobrý den, náramek je plně nabitý, na mobilu mám zapnuté bluetooth i gps. Nicméně se náramek skrz oficiální aplikaci nepřipojí. Mobil ho najde, ale neustale se pri připojování točí kolečko s nápisy Připojování / Nepřipojeno..

Diskusia a poradňa k CARNEO G-Fit+
Príslušenstvo pre CARNEO G-Fit+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Carneo G-Fit+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CARNEO G-Fit+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CARNEO G-Fit+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CARNEO G-Fit +.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií