Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cartridge do tlačiarní HP – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Výber podľa tlačiarne
Značka
HP
(2)
Farba
Azúrová
(1)
Čierna
(1)
Balenie
Jednofarebná náplň
(1)
Multipack jednej farby
(1)
V tejto kategórii nájdete výhodné cartridge do tlačiarní HP. Cenových hitov v kategórii cartridge do tlačiarní HP máme v súčasnej dobe 2. Hľadáte najlacnejší cartridge do tlačiarní HP? Potom sa pozrite do kategórie lacné cartridge do tlačiarní HP.
2 položky
4,8 14×
HP T6N02AE č. 303 čierna
Cartridge – atramentová náplň na tlačiarne HP ENVY Inspire 7220e, HP ENVY Inspire 7221e, HP ENVY Inspire 7920e, HP ENVY Inspire 7921e, HP Tango
Od  16,46 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SB229x5n
5,0
HP 3ED77A č. 712 azúrový multipack
Cartridge – cartridge pre tlačiarne HP DesignJet T230, T250, T630, T650, výťažnosť 3×29ml
Cenová bomba
66,90 € Ušetríte 7 €
Na objednávku – termín upresníme 3 ks
Očakávame 20. 3. 2024
Objednávací kód: SB112c6
článokAko na domácu tlač fotografií? Dnes je domáca tlač fotografií len otázkou kvalitnej tlačiarne, fotopapiera a niekoľkých sekúnd. Rodinný album tak zaplníte za pár desiatok minút. Viete ale, akú tlačiareň na tento účel vybrať?
Alternatívne tonery sú plnohodnotným variantom k originálnym tonerom. Nemajú nijako nižšiu kvalitu tlače, nie sú o nič menej spoľahlivé. V článku vám poradíme, prečo by ste ich rozhodne nemali prehliadať.
V tomto článku si povieme všetko dôležité o náplniach do tlačiarní: ako sa líšia tonerové a atramentové cartridge, čo to cartridge vlastne je, ako ho vymeniť a recyklovať a tiež prečo sú tankové systémy budúcnosťou.
sponzorovaný článokHP Neverstop: prvé laserové tlačiarne bez tonerovej kazety HP uvádza na trh nový rad laserových tlačiarní, ktoré ako prvé na svete aplikujú toner bezkazetovým systémom. Vďaka tomu šetria náklady na tlač aj čas. Toner je možné vymeniť za 15 sekúnd a vydrží na 5 000 strán. Tlačiarne sú navyše z výroby už naplnené. Viac o systéme...
Kúpte si originálne multibalenie spotrebného materiálu HP a Samsung a ušetrite teraz až 25 €. Ponuka má v sebe jednoducho všetko: mimoriadne úspory a bezkonkurenčnú kvalitu tlače. Viac informácií v článku.
Majitelia tlačiarní musia chtiac nechtiac riešiť výmenu tonera alebo atramentových kaziet. Na výber sú originálne, alternatívne alebo renovované kazety. Ktoré riešenie je výhodnejšie?
Viac článkov
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií