AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Case Logic BPCA115K do 15.6" tmavosivý

Zobraziť katalóg
Case Logic BPCA115K do 15.6" tmavosivý
4,8 27 hodnotení
Batoh na notebook - polyester, vnútorný rozmer 25x3.5x38.6cm, vonkajší rozmer 36x31x46cm
Kód:  CL104b2 Produktové číslo:  CL-BPCA115K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Case Logic BPCA115K do 15.6" tmavosivý

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Praktický batoh Case Logic BPCA115K je určený pre notebooky a tablety do veľkosti uhlopriečky 15,6''. Batoh sa vyznačuje kvalitným spracovaním a jednoduchým, elegantným dizajnom. Hodí sa na cesty do školy, rovnako ako na obchodné rokovania. Vnútri nájdete polstrovanú priehradku so suchým zipsom pre notebook a druhú priehradku pre iPad alebo tablet. Odklopná predná stena umožňuje pohodlný prístup do hlavného priestoru. V prednom vrecku sa nachádza inovovaný organizér s asymetrickou výškou jednotlivých vreciek pre uloženie elektroniky, školských a pracovných potrieb rôznych veľkostí a s praktickou kapsou pre ceruzky, perá, zvýrazňovače a písacie potreby všeobecne. Batoh je vybavený bočnými sieťovými vreckami na fľašu, dáždnik a podobne.Skryté bezpečnostné vrecko v spodnej časti chrbta slúži pre drobné cennosti.

Batoh perfektne sedí na chrbte a poskytuje pohodlie pri nosení. Vďaka silne polstrovanej chrbtovej časti, polstrovaných popruhoch a špeciálnemu tvarovaniu chrbta sa nemusíte báť otlačenia či potenia. Navyše je vybavený strap manažmentom, takže sú prebytočné časti popruhov zmotané a neprekážajú pri pohybe. Druhé spodné ucho je určené pre ľahké zdvíhanie batohu nad hlavu, napríklad pri ukladaní do batožinového priestoru v dopravnom prostriedku.

Batoh je ľahký a veľmi odolný voči poveternostným vplyvom, takže je ideálnym každodenným pomocníkom na prepravu vášho notebooku. Vnútorné polstrovanie zaručuje dokonalú ochranu pre všetky prenášané zariadenia.Odnímateľný hrudný popruh pomôže lepšiemu rozloženiu hmotnosti plného batohu, ale ak ho nepotrebujete, môžete ho zložiť, aby neprekážal.Veľké zipsy s hladkým chodom poskytujú pohodlný prístup a umožňujú zabezpečenie zámkom s lankom, ktoré sa používa na kufre.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:

notebook do veľkosti 15,6''
tablet/iPad do veľkosti 10,1''

Materiál:
polyester

Rozmery:
Vonkajšie: 36 x 31 x 46 cm
Vnútorné: 25 x 3,5 x 38,6 cm

Hmotnosť:
880 g

Farebné prevedenie:
tmavo šedá

Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyester Hotovo!
Hĺbka
31 cm Hotovo!
Šírka
36 cm Hotovo!
Výška
46 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,88 kg Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
31 cm Hotovo!
Šírka
36 cm Hotovo!
Výška
46 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,88 kg Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Case Logic BPCA115K do 15.6" tmavosivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Case Logic BPCA115K do 15.6" tmavě šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Case Logic BPCA115K bis 15,6" Dunkelgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Case Logic BPCA115K bis 15,6" Dunkelgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Case Logic BPCA115K 15.6" sötétszürke.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií