Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – modrý

Zobraziť katalóg
Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – modrý
Cestovný kufor škrupinový, objem 36 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 55×21×39 cm, hmotnosť 3000g
Kód:  SPTrc0026 Produktové číslo:  5049766517556

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – modrý Predaj skončil

Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – modrý

Vzhľadovo vydarený a elegantný kufor Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – modrý má všetko, čo má správny parťák cestovateľov mať. Veľkosť S je vhodná aj do lietadiel, keďže spĺňa parametre pre príručnú batožinu. Vnútorný priestor s objemom 36 l je tak akurát na prevážanie tých najdôležitejších cestovných vecí. Škrupina kufra zo zmesi plastu a hliníka je dobrou voľbou vďaka vysokej odolnosti proti poškodeniu. Takže vás nemusí strašiť rozbitie vecí, a napríklad ani dážď. Kamkoľvek máte namierené, kufor Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – modrý bude neoceniteľným pomocníkom, ktorý od prvého stretnutia oslní krásnym a premysleným vyhotovením a tiež úžitkovou stránkou a ergonómiou.

Poctivý TSA zámok spoľahlivo ochráni vaše veci

Kvôli zabezpečeniu všetkých letov musíme dnes počítať s tým, že školený personál na letiskách môže nazerať pre kontrolu do batožiny. Nie bežne požadované prehliadaný kufor otvárať, niekedy je však potrebná fyzická kontrola a zámok personál letiska zničí. Zámky s certifikáciou TSA samozrejme umožňujú odomknutie univerzálnym kľúčom, ktorý má ochranka k dispozícii. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, stále je teda zabezpečené dostatočné bezpečie vašich vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – modrý rýchlo zamknete pomocou troch číselných kotúčov a o bezpečnosť vecí máte postarané.

Kľúčové prednosti kufra Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – modrý

  • Kufor má štyri prídavné kolieska, a preto sa s ním ľahko manipuluje
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, pomáha s manipuláciou na cestách
  • Do kríža šité popruhy pomôžu uchytiť veci vo vnútri kufra
  • Integrovaná textilná priehradka dovolí oddeliť napríklad kozmetiku od oblečenia

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Objem
36 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
39 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
21 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Objem

Objem
36 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
39 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
21 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cestovní kufr ROCK TR-0165/3-S ABS - modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reisekoffer ROCK TR-0165/3-S ABS - blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reisekoffer ROCK TR-0165/3-S ABS - blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCK TR-0165/3-S ABS utazóbőrönd - kék.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií