Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CISCO MGBLX1

Zobraziť katalóg
CISCO MGBLX1
Modul 1000 Base-LX Mini-GBIC SFP, do 10km
Kód:  CI102b5 Produktové číslo:  MGBLX1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CISCO MGBLX1

Transceiver Cisco Gigabit Ethernet LX Mini-GBIC SFP 1000 je snadno nainstalovatelný modul s integrovanou západkou, který poskytuje jednoduchý způsob, jak přidat Gigabit Ethernet port s optickým připojením do vašeho Cisco Small Business nebo Cisco Small Business Pro Series přepínače, a to s podporou 1310 nm vlnové délky. Transceiver má k dispozici režim pro single-mode optického kabelu a podporuje vzdálenost až do 10 km. Poskytuje rychlý, spolehlivý a výkonný link pro připojení mezi přepínači sítí, které jsou umístěny na různých patrech nebo v samostatných budovách. Tento transceiver podporuje i Gigabit Ethernet aplikace. K dispozici je také funkce Hot swap pro zachování dostupnosti sítě.
 
Parametry a specifikace:

Protokol datového spoje:
Gigabit Ethernet

Rychlost přenosu dat:
1000 Mbit/s

Rozhraní:
SFP (mini-GBIC)

Maximální operační vzdálenost:
10 km

Vlnová délka:
1310 nm

Rozměry (š/v/h):
13,4 x 8,5 x 55,7 mm

Hmotnost:
0,018 kg

Tyto produkty lze využít jen v produktech Cisco SB a SB Pro!!!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CISCO MGBLX1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CISCO MGBLX1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CISCO MGBLX1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CISCO MGBLX1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CISCO MGBLX1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií