Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CISCO WAP371

Zobraziť katalóg
CISCO WAP371
WiFi Access Point 802.11 /ac, Dualband 2.4 + 5 GHz, PoE, 1x GLAN
Kód:  CI100a4b Produktové číslo:  WAP371-E-K9 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CISCO WAP371

Výkonný prístupový bod od celosvetového lídra v oblasti sieťových služieb, spoločnosti Cisco Systems. Je ideálnou voľbou pre domácnosti a malé podniky, ktoré majú v pláne rozšíriť ich existujúcu káblovú sieť či vytvoriť novú bezdrôtovú. Prístupový bod primárne pracuje v režime, kedy sa k nemu pripájajú klienti, ale je ho tiež možné využiť aj ako Bridge pre bezdrôtové spojenie dvoch ethernetových segmentov.

Dve frekvencie

Model sa vyznačuje technológiou Dualband, ktorá v porovnaní s klasickým štandardom 802.11g ponúka dve frekvencie a väčšiu šírku pásma. Prístupový bod môže byť napájaný klasicky cez DC konektor, dodávaným napájacím adaptérom alebo prostredníctvom klasického UTP káblu, pretože podporuje štandard 802.3af (Power over Ethernet). To je ďalšia ohromná výhoda, pretože prístupový bod tak môže byť inštalovaný aj v miestach, kde nie sú k dispozícii elektrické zásuvky.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Typ
Dual-Band Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Konektory

LAN
1 × Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Gigabit LAN, PoE (Power over Ethernet) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřebuji kvalitu a spolehlivost. Když poskytovatel internetu přivede kabel. měl by mít router vstup WLAN. Tento nemá nebo má?

Tento adapter je vhodny? https://www.alza.cz/cisco-sb-pwr-12v2a-eu-d2648090.htm?o=1

Přístupový bod může být napájen klasicky přes DC konektor dodávaným napájecím adaptérem nebo prostřednictvím klasického UTP kabelu, neboť podporuje standard 802.3af (Power over Ethernet). Zadny zdroj se k tomuto Access Pointu nedodava !!! Prosim opravte si to v popisu a zaroven by asi bylo fajn doporucit konkretni zdroj pokud neni pouzito napajeni PoE !

Dobrý den, mám doma router Cisco EPC3925 od UPC. Bohužel mi z něj signál nedosahuje po bytě tak, jak bych potřebovala. Potřebovala bych asi nějaký zesilovač nebo repeater. Poradili byste mi prosím? Děkuji

Diskusia a poradňa k CISCO WAP371
Príslušenstvo pre CISCO WAP371 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CISCO WAP371. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CISCO WAP371 WLAN-Basisstation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CISCO WAP371 WLAN-Basisstation. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CISCO WAP371.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií