AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

Čistiace sady pre digitálne fotoaparáty

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Čistiaca súprava je povinnou výbavou každého správneho fotografa. Vďaka čistiacej súprave môžete ľahko udržiavať vaše vybavenie v tom najlepšom možnom stave. Pravidelným čistením navyše aj zaručene predĺžite životnosť samotných zariadení. Čistiaca súprava spravidla obsahuje ofukovacie balóniky na prachové častice, utierky na displeje a rôzne čistiace roztoky.

Pokračovať

Čo môže obsahovať čistiaca súprava pre digitálne fotoaparáty

Čistiaci balónik

Vďaka ofukovaciemu, čiže čistiacemu balóniku, môžete bezpečne a šetrne zbaviť svoj fotoaparát prachu a iných nečistôt. Rovnako ľahko ho možno využiť aj na bezkontaktné čistenie šošoviek objektívov alebo fotografických filtrov.

  • Ideálne na jemné čistenie šošoviek a snímačov zariadení
  • Umožňujú najšetrnejšie čistenie fotografickej techniky a videokamier

Lenspen, čiže štetec na optiku

Slúži na veľmi šetrné čistenie šošoviek objektívu digitálnych fotoaparátov, videokamier či ďalekohľadov. Lenspen disponuje z jednej strany jemným štetcom, ktorý slúži na odstránenie hrubších nečistôt. Z druhej strany sa nachádza špeciálny grafitový prípravok na čistenie samotnej optiky objektívu.

Mikrotkaniny a utierky

Jemná mikrovláknová utierka s vysokou účinnosťou šetrne odstraňuje prach a nečistoty a je vhodná na všetky typy filtrov alebo objektívov. Možno ich použiť na čistenie za sucha aj za mokra s čistiacim roztokom.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
10 položiek

Čistiace sady pre digitálne fotoaparáty

Čistiace sady slúžia k odstráneniu znečistenia objektívu fotoaparátu alebo jeho displeja, ktoré behom fotografovania vznikajú. Ponuka zahrňuje profesionálny čistiaci štetec na optiku, čistiace pasty a balóniky aj celé čistiace sady pre fotoaparáty obsahujúci naviac i antistatické utierky, tampóny a čistiacu tekutinu.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné čistiace sady pre digitálne fotoaparáty Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie čistiace sady pre digitálne fotoaparáty Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie čistiace sady pre digitálne fotoaparáty Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii čistiace sady pre digitálne fotoaparáty recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií