AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Čističky vzduchu pre alergikov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vzduchový výkon
4,5 m3/h
1476 m3/h
-
Odporúčaná veľkosť miestnosti
7 m2
150 m2
-
Maximálna hlučnosť
32 dB(A)
68 dB(A)
-
Funkcie
Automatický režim
(94)
Nočný režim
(93)
Časovač
(86)
Regulácia výkonu
(77)
Zvlhčovač vzduchu
(44)
Typ filtra
HEPA
(109)
Uhlíkový
(84)
Prachový
(37)
UV žiareniu
(22)
Vodný
(20)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Čističky vzduchu pre alergikov sú moderné zariadenia navrhnuté tak, aby odstránili nečistoty, baktérie a alergény z ovzdušia. V dnešnom hektickom svete je práve čistota prostredia kľúčovým prvkom pre zdravie a pohodu. Čítajte ďalej a zistite, ktorá čistička vzduchu pre alergikov a astmatikov bude tá správna pre vás.

Pokračovať

Čo je čistička vzduchu pre alergikov a prečo je taká dôležitá?

Čistička vzduchu pre alergikov je zariadenie, ktoré vám môže pomôcť dýchať čistejší vzduch a cítiť sa lepšie každý deň. Vzduch, ktorý dýchame, je totiž často plný alergénov, baktérií a vírusov. Pre alergikov tak jej používanie môže znamenať rozdiel medzi nocou plnou kýchania a pokojným spánkom. Prečo mať čističky vzduchu pre alergikov vo vašej domácnosti a aké ďalšie výhody sa spájajú s ich používaním?

  • Odfiltruje a odstráni až 99 % alergénov, vrátane prachu, peľu a chlpov domácich miláčikov.
  • Čistič vzduchu pre alergikov poskytuje ochranu aj pre tých najmladších, ktorých imunita je stále vo vývoji.
  • Pravidelné dýchanie čistého vzduchu môže znížiť riziko respiračných ochorení.

Čistička vzduchu so zvlhčovačom môže disponovať rozličnými rozmermi v závislosti od modelu a výkonnosti. Niektoré kompaktné modely môžu ľahko sedieť na stolíku, väčšie môžu vyžadovať viac priestoru na podlahe. Je teda dôležité zvážiť, kde budete zariadenie umiestňovať.

Čistička vzduchu alergie

Čistička vzduchu pre alergikov a astmatikov môže obvykle ponúknuť hneď niekoľko režimov čistenia so zameraním na rôzne typy nečistôt.

Ako vybrať správne čističky vzduchu pre alergikov?

Ako vybrať čističky vzduchu pre alergikov, aby ste sa nespálili? Pri výbere je dôležité brať do úvahy veľkosť miestnosti, typ filtrov, ktoré zariadenie používa, hlučnosť a funkcie zariadenia. Zvážte tiež, či potrebujete čistič vzduchu pre astmatikov primárne na alergie alebo skôr na všeobecné zlepšenie kvality vzduchu.

Čistička vzduchu pre alergikov ponúkne rôzne typy filtrovania

Každá čistička vzduchu pre alergikov môže disponovať iným typom filtrácie, pričom každý z nich je vhodný na iné nečistoty. A pretože každý domov a každý človek má jedinečné potreby, je dôležité poznať rôzne typy filtrov a vyznať sa v tom, čo dokážu odstrániť.

  • Čistička vzduchu s HEPA filtrom je považovaná za „zlatý štandard“ oblasti filtrácie. Je schopná zachytiť všetky pevné častice, baktérie, vírusy, pachy, roztoče a iné alergény s účinnosťou 99%.
  • Uhlíkový filter je skvelý pomocník pre domácnosti, kde sa objavujú silné pachy. Absorbuje zápachy a plyny a je ideálny na odstránenie zápachov z varenia, domácich miláčikov alebo dymu.
  • Prachový filter zachytáva prachové častice, preto je ideálny pre domácnosti s vysokou hladinou prachu.
  • UV sterilizácia predstavuje moderné riešenie na boj proti baktériám a vírusom. UV lampa ničí mikroorganizmy a zaisťuje sterilné prostredie.
  • Vodný filter používa vodu ako hlavný filter na odstránenie prachu a alergénov z ovzdušia.
  • Katalytický filter pracuje na chemickej úrovni, rozbíja škodlivé látky a transformuje ich na neškodné zložky.
  • Formaldehydový filter je to pravé riešenie pre novšie domy s novým nábytkom. Špecializuje sa na odstránenie formaldehydu, ktorý môže byť vypúšťaný z nábytku a podláh.
  • Filter pevných častíc bude ideálny pre domácnosti s miláčikmi, pretože zachytáva aj väčšie častice.

Jeden čistič vzduchu pre alergikov môže obsahovať kombináciu rôznych filtrov, aby sa dosiahlo maximálne čistenie. Je bežné, že zariadenie obsahuje viac ako jeden typ filtra na pokrytie širokej škály nečistôt.

Čističky vzduchu pre alergikov by mali mať optimálny výkon pre vašu miestnosť

Výkonnosť sa pre čističky vzduchu pre alergikov často meria pomocou vzduchového výkonu. Ten udáva, koľko m³ vzduchu prečistí zariadenie za 1 h. Mal by vždy zodpovedať veľkosti tej najväčšej miestnosti, v ktorej budete prístroj používať. Vypočítate ho tak, že objem miestnosti v m³ vynásobíte číslom 4, pokiaľ ide o zariadenie pre alergikov. Pri bežných čističkách postačí vynásobiť objem dvoma.

i

Ticho a efektívne alebo čistička vzduchu pre alergikov a jej hlučnosť

Čistička vzduchu pre alergikov môže mať rôzne úrovne hlučnosti v závislosti od rýchlosti čistenia. Väčšinou sa stretnete s maximálnou hlučnosťou okolo 50 dB a minimálnou hlučnosťou okolo 30 dB, ktorá sa používa na nočný chod.

Čističky vzduchu pre alergikov prekvapia moderným vybavením

Kvalitné čističky vzduchu pre alergikov sú nielen o filtračných schopnostiach, ale aj o užívateľskom komforte. Technológia sa rýchlo vyvíja, a s tým prichádza aj inovácia v oblasti vybavenia a funkcií, ktoré môžu ovládanie výrazne spríjemniť a zjednodušiť. S akým vybavením je možné počítať?

  • Displej, často dotykový, na jednoduché ovládanie a nastavenie, má už skoro každá čistička vzduchu pre astmatikov.
  • Diaľkové ovládanie je na pohodlnú prácu so zariadením z akéhokoľvek miesta v domácnosti kľúčové.
  • Indikácia kvality vzduchu v reálnom čase zobrazuje kvalitu ovzdušia, takže viete, kedy je čas zvýšiť výkon.
  • Indikácia výmeny filtra upozorní, kedy je čas vymeniť filter, čo je zásadné pre udržanie optimálneho výkonu.
  • Detský zámok alebo bezpečnostná funkcia, ktorá zabraňuje nechceným zmenám a ovládaniu zariadenia deťmi.
  • Katalytický filter pracuje na chemickej úrovni, rozbíja škodlivé látky a transformuje ich na neškodné zložky.
  • Formaldehydový filter je to pravé riešenie pre novšie domy s novým nábytkom. Špecializuje sa na odstránenie formaldehydu, ktorý môže byť vypúšťaný z nábytku a podláh.
  • Filter pevných častíc zachytáva väčšie častice, ako sú práve chlpy vašich miláčikov.

Príkon označuje množstvo energie, ktoré zariadenie spotrebúva. Nižší príkon môže znamenať úsporu energie a nákladov na elektrickú energiu.

Aké funkcie môže čistička vzduchu pre alergikov ponúknuť?

V modernom svete technológií môže čistička vzduchu pre alergikov disponovať mnohými šikovnými funkciami, ktoré zvyšujú pohodlie, účinnosť a bezpečnosť. Tieto vymoženosti zaisťujú, že vaše zariadenie funguje čo najoptimálnejšie a poskytuje vám najlepšiu možnú starostlivosť o vzduch.

  • Automatický režim detekuje kvalitu vzduchu a upravuje výkon podľa aktuálnych potrieb, čo šetrí energiu.
  • Nočný režim je vhodný pre tichšiu prevádzku v noci, keď potrebujete pokojné prostredie na spánok.
  • Regulácia výkonu vám umožňuje manuálne nastaviť rýchlosť čistenia podľa vašich potrieb.
  • Časovač pomôže s nastavením toho, kedy sa má čistička vzduchu pre alergikov a astmatikov zapnúť alebo vypnúť.
  • Automatické vypnutie je bezpečnostná funkcia, ktorá vypne zariadenie po určitej dobe nečinnosti.
  • Čistička vzduchu s ionizátorom pomáha neutralizovať negatívne častice v ovzduší, čo zlepšuje kvalitu dýchania.

i

Chcete vedieť, aká je najlepšia čistička vzduchu pre alergikov a astmatikov? Pozrite sa, aké dostáva vami vyhliadnutá čistička vzduchu recenzie a budete mať jasno.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
151 položiek
5,0
HAMA Basic čierna + 4 filtre
Čistička vzduchu – výkon 200 m³/h, príkon 55 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 52 m², hlučnosť od 40 do 50 dB(A), filter pevných častíc, HEPA, studený katalyzátorový, uhlíkový filter, s turbo módom, časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, ionizáciou vzduchu, vhodná pre fajčiarov a vhodná pre alergikov, indikácia kvality ovzdušia, výmeny filtra a teploty, ovládanie na tele, diaľkovým ovládačom, 4 filtre, filter zachytáva pevné nečistoty,mikroorganizmy,zápachy a toxické látky, dĺžka kábla 150 cm, displej, diaľkové ovládanie a dotykový panel súčasťou, rozmery 60 × 33 × 20 cm (V׊×H), hmotnosť 5,8 kg
83,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HAMcst58
5,0
Venta LW45 Original, čierny antracit
Čistička vzduchu – so zvlhčovačom, výkon 4,5 m³/h, príkon 8 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 55 m², hlučnosť od 24 do 45 dB(A), vodný filter, s automatickým režimom, vhodná pre alergikov, indikácia výmeny filtra, ovládanie na tele, 1 filter, filter zachytáva pevné nečistoty a mikroorganizmy, aróma difuzér súčasťou, rozmery 33 × 45 × 30 cm (V׊×H)
336,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VENCV007
Práčka vzduchu VENTA LW74 WiFi AeroStyle signal Čierna
Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 90 m², diskový, príkon 24 W, zvlhčovací výkon 650 ml/hod, objem nádržky 9 l, hlučnosť 47 dB, automatické vypnutie po vyprázdnení nádržky, integrovaný hydrostat, led displej s ukazovateľom aktuálnej vlhkosti vzduchu, diaľkové ovládanie, automatický režim, zvlhčovač vzduchu, pre alergikov, tichý chod, nočný režim, senzor kvality ovzdušia a regulácia výkonu, rozmery 290 × 420 × 540 mm (Š×V×H) farba čierna
596,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: VENZV032
Hoover HHP50CA011
Čistička vzduchu – výkon 330 m³/h, príkon 42 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 110 m², maximálna hlučnosť 50 dB(A), HEPA, uhlíkový filter, s časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, 3 režimy čistenia, vhodná pre alergikov a inteligentná, indikácia kvality ovzdušia a hladiny CO, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, filter zachytáva pevné nečistoty a mikroorganizmy, aróma difuzér, displej, diaľkové ovládanie a detský zámok súčasťou, rozmery 57,5 × 28 × 31,7 cm (V׊×H)
274,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HOOCV651
AH530 Originál Connect white
Čistička vzduchu – so zvlhčovačom, príkon 8 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 45 m², hlučnosť od 24 do 44 dB(A), vodný filter, s nočným režimom, automatickým režimom, vhodná pre alergikov, indikácia vlhkosti vzduchu, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, 1 filter, aróma difuzér, displej, diaľkové ovládanie a dotykový panel súčasťou, rozmery 30 × 30 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 3,5 kg
302,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VENCV008
HAMA Smart čierna + 3 filtre
Čistička vzduchu – výkon 250 m³/h, príkon 45 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 65 m², hlučnosť od 30 do 50 dB(A), filter pevných častíc, HEPA, uhlíkový filter, s časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, vhodná pre fajčiarov, vhodná pre alergikov a inteligentná, indikácia kvality ovzdušia a výmeny filtra, ovládanie na tele, hlasom, mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa a Google Home, 3 filtre, filter zachytáva pevné nečistoty,mikroorganizmy,zápachy a toxické látky, dĺžka kábla 150 cm, dotykový panel súčasťou, rozmery 54,4 × 24,4 × 24,4 cm (V׊×H), hmotnosť 4,08 kg
149,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: Hama437
Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 - Čistička vzduchu Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03
Čistička vzduchu – odporúčaná veľkosť miestnosti do 100 m², hlučnosť od 39,8 do 56 dB(A), HEPA filter, s osciláciou, časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, vhodná pre fajčiarov a vhodná pre alergikov, indikácia kvality ovzdušia, ovládanie diaľkovým ovládačom, mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, 3 filtre, filter zachytáva pevné nečistoty,mikroorganizmy a toxické látky, dĺžka kábla 180 cm, senzor prachu a displej súčasťou, rozmery 83 × 43,4 × 41,5 cm (V׊×H), hmotnosť 11,9 kg
Super cena
968,90 € Ušetríte 30,10 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: DYScs85
5,0
Stadler Form Roger Big Black
Čistička vzduchu – výkon 736 m³/h, príkon 90 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 104 m², hlučnosť od 28 do 58 dB(A), HEPA, uhlíkový filter, s časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, vhodná pre alergikov, indikácia hladiny CO, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, umývateľný filter a dotykový panel súčasťou, rozmery 52 × 42 × 34 cm (V׊×H)
478,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: STFCV505
5,0
Práčka vzduchu VENTA LW15 Original Čierna
Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 25 m², diskový, príkon 4 W, zvlhčovací výkon 161 ml/hod, objem nádržky 5 l, hlučnosť 32 dB, automatické vypnutie po vyprázdnení nádržky, zvlhčovač vzduchu, pre alergikov, tichý chod a regulácia výkonu, rozmery 280 × 260 × 310 mm (Š×V×H) farba antracitová
137,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: VENZV006
5,0
Venta LW45 Original, čierny antracit
Čistička vzduchu – so zvlhčovačom, výkon 4,5 m³/h, príkon 8 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 55 m², hlučnosť od 24 do 45 dB(A), vodný filter, s automatickým režimom, vhodná pre alergikov, indikácia výmeny filtra, ovládanie na tele, 1 filter, filter zachytáva pevné nečistoty a mikroorganizmy, aróma difuzér súčasťou, rozmery 33 × 45 × 30 cm (V׊×H)
Zľavnené -9 %
354,90 € 388,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: VENCV007
Venta AW902 Professional Sivý - Zvlhčovač vzduchu Doručenie na
predajňu zadarmo
Venta AW902 Professional Sivý
Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 120 m², príkon 46 W, objem nádržky 12 l, hlučnosť 52 dB, automatické vypnutie po vyprázdnení nádržky, integrovaný hydrostat, led displej s ukazovateľom aktuálnej vlhkosti vzduchu, zvlhčovač vzduchu, pre alergikov, tichý chod a regulácia výkonu, rozmery 300 × 520 × 610 mm (Š×V×H) farba sivá
863,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: VENZV104
Stylies Alpha
Čistička vzduchu – so zvlhčovačom, výkon 600 m³/h, príkon 68 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 80 m², hlučnosť od 23 do 45 dB(A), HEPA, uhlíkový filter, s časovačom, automatickým režimom, vhodná pre alergikov, indikácia výmeny filtra, ovládanie mobilnou aplikáciou, 2 filtre, filter zachytáva pevné nečistoty a mikroorganizmy, diaľkové ovládanie súčasťou, rozmery 62 × 32 × 32 cm (V׊×H)
392,14 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: ELEKTROls31
Práčka vzduchu VENTA LW25 Original Biela
Zvlhčovač vzduchu – vhodný do miestnosti s veľkosťou 40 m², diskový, príkon 8 W, zvlhčovací výkon 300 ml/hod, objem nádržky 7 l, hlučnosť 44 dB, automatické vypnutie po vyprázdnení nádržky, zvlhčovač vzduchu, pre alergikov, tichý chod a regulácia výkonu, rozmery 300 × 300 × 330 mm (Š×V×H) farba biela
217,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: VENZV000
AH530 Originál Connect white
Čistička vzduchu – so zvlhčovačom, príkon 8 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 45 m², hlučnosť od 24 do 44 dB(A), vodný filter, s nočným režimom, automatickým režimom, vhodná pre alergikov, indikácia vlhkosti vzduchu, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, 1 filter, aróma difuzér, displej, diaľkové ovládanie a dotykový panel súčasťou, rozmery 30 × 30 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 3,5 kg
347,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: VENCV008
4,2 38×
Leitz TruSens Z-2000
Čistička vzduchu – vhodná pre alergikov, externý SensorPod meria kvalitu vzduchu v miestnosti a riadi čističku, patentovaný Pure Direct systém rýchlo a efektívne distribuuje vzduch do celej miestnosti, 360° DuPont™ ?HEPA filtrácia zachytáva prach, baktérie, vírusy, plesne, alergény, pachy, dym a dráždivé úlomky chlpov domácich zvierat zo všetkých smerov, UV lampa ničí mikroorganizmy a baktérie, numerická a farebná indikácia kvality vzduchu, tichý a nočný režim, časovač, indikátor výmeny filtrov, umývateľný pre-filter, uhlíkový a HEPA filter, ECARF certifikácia, pre miestnosť 35m2
141,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: TRUCV726
Sharp UA-HD40E-L - Čistička vzduchu Varianty
Sharp UA-HD40E-L
Čistička vzduchu – so zvlhčovačom, výkon 216 m³/h, príkon 19 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 30 m², hlučnosť od 23 do 47 dB(A), HEPA filter, s ionizáciou vzduchu, vhodná pre alergikov, indikácia kvality ovzdušia, digitálny kontrolný panel súčasťou, rozmery 61 × 39 × 23 cm (V׊×H)
357,17 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: UNDIcist001
4,5 35×
Tesla Smart Air Purifier Pro M
Čistička vzduchu – výkon 210 m³/h, príkon 20 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 25 m², hlučnosť od 20 do 54 dB(A), filter pevných častíc, filter s UV lampou, filter s oxidom titaničitým, HEPA, uhlíkový, prachový, katalytický filter, s časovačom, reguláciou výkonu, automatickým režimom, ionizáciou vzduchu, vhodná pre alergikov a inteligentná, indikácia kvality ovzdušia, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, senzor prachu, displej, UV sterilizačná lampa, detský zámok, umývateľný filter a dotykový panel súčasťou, rozmery 53,5 × 34,7 × 17,5 cm (V׊×H)
98,90 €
Zánovné
Objednávací kód: TESCV020
5,0
Sharp UA-HG60E-L
Čistička vzduchu – so zvlhčovačom, výkon 408 m³/h, príkon 72 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 50 m², hlučnosť od 24 do 53 dB(A), HEPA filter, s ionizáciou vzduchu, vhodná pre alergikov, indikácia kvality ovzdušia, ovládanie na tele, kompatibilná s WiFi, 1 filter, filter zachytáva pevné nečistoty a mikroorganizmy, digitálny kontrolný panel súčasťou, rozmery 66 × 37 × 29 cm (V׊×H)
557,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: UNDIcist006
4,8 35×
Philips Series 1000i AC1715/11
Čistička vzduchu – výkon 300 m³/h, príkon 27 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 36 m², hlučnosť od 15 do 50 dB(A), HEPA, uhlíkový filter, s nočným režimom, vhodná pre alergikov, indikácia výmeny filtra, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, 3 filtre, filter zachytáva pevné nečistoty a mikroorganizmy, dĺžka kábla 180 cm, displej a dotykový panel súčasťou, rozmery 48,6 × 27,3 × 27,3 cm (V׊×H), hmotnosť 3,78 kg
277,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: PHICV483
4,8 20×
SENCOR SHA 8400WH-EUE3
Čistička vzduchu – výkon 178 m³/h, príkon 55 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 25 m², hlučnosť od 30 do 55 dB(A), filter s UV lampou, HEPA, uhlíkový filter, s ionizáciou vzduchu, vhodná pre alergikov, UV sterilizačná lampa súčasťou, rozmery 40,9 × 32,4 × 16,2 cm (V׊×H)
69,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SENCV017
4,8 12×
Levoit Core200S SMART
Čistička vzduchu – výkon 170 m³/h, príkon 26 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 35 m², hlučnosť od 24 do 45 dB(A), antibakteriálny, HEPA, uhlíkový, prachový filter, s časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, vhodná pre alergikov a inteligentná, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, displej, diaľkové ovládanie, detský zámok a dotykový panel súčasťou, rozmery 32 × 20,5 × 20,5 cm (V׊×H)
122,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: LEVCV190
4,8 12×
Levoit Core200S SMART
Čistička vzduchu – výkon 170 m³/h, príkon 26 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 35 m², hlučnosť od 24 do 45 dB(A), antibakteriálny, HEPA, uhlíkový, prachový filter, s časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, vhodná pre alergikov a inteligentná, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, displej, diaľkové ovládanie, detský zámok a dotykový panel súčasťou, rozmery 32 × 20,5 × 20,5 cm (V׊×H)
116,90 €
Zánovné
Objednávací kód: LEVCV190
4,8 35×
Philips Series 1000i AC1715/10
Čistička vzduchu – výkon 300 m³/h, príkon 27 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 36 m², hlučnosť od 15 do 50 dB(A), HEPA filter, s turbo módom, nočným režimom, vhodná pre alergikov a inteligentná, indikácia kvality ovzdušia, ovládanie mobilnou aplikáciou, senzor prachu súčasťou, rozmery 48,6 × 27,3 × 27,3 cm (V׊×H)
223,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: PHICV261
4,5 15×
Concept CA1030 Perfect Air Smart
Čistička vzduchu – výkon 200 m³/h, príkon 40 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 30 m², hlučnosť od 30 do 55 dB(A), HEPA, uhlíkový, prachový filter, s časovačom, reguláciou výkonu, automatickým režimom, ionizáciou vzduchu, vhodná pre alergikov a inteligentná, indikácia kvality ovzdušia a výmeny filtra, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, senzor prachu, displej, diaľkové ovládanie, detský zámok a dotykový panel súčasťou
169,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: CONCV801

Čističky vzduchu pre alergikov

V kategórii Čističky vzduchu pre alergikov máme práve teraz na Alza.sk celkom 151 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné čističky vzduchu pre alergikov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie čističky vzduchu pre alergikov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii čističky vzduchu pre alergikov recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií