CONCEPT TM-4740

Zobraziť katalóg
CONCEPT TM-4740
Tyčový mixér príkon 800W, noha z nehrdzavejúcej ocele, turbo, hladká regulácia rýchlosti, ergonomická rukoväť
Kód:  XXXcon015 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT TM-4740

Jedinečný mixér Concept TM-4740 s odnímateľnou nohou z nehrdzavejúcej ocele sa stáva štýlovým a praktickým pomocníkom v každej kuchyni. S jeho pomocou si môžete ľahko pripraviť lahodné omáčky, nápoje, pyré a veľa ďalších vynikajúcich jedál.Zložky je možné miešať priamo do hrnca a môžete ušetriť čas rozliatia do iných nádob. Výkonný motor a jednoduchá obsluha sú pre každého rozhodnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti

  • Noha z nehrdzavejúcej ocele sa dá ľahko odstrániť
  • Môže sa miešať priamo v banke bez rozliatia
  • Výkonný motor s výkonom 800 W
  • Mixér je možné umývať v umývačke riadu
  • Jednoduchá manipulácia, ktorú dokáže každý zvládnuť
  • Nôž z nehrdzavejúcej ocele pre dlhotrvajúcu kvalitu

Jednoduché a rýchle jedlo

Vysoko kvalitný mixér je ergonomicky tvarovaný, takže sa hodí do vašej ruky. Napriek svojmu výkonu je ľahký. Špeciálne tvarované tlačidlá s modrým podsvietením sú navrhnuté tak, aby sa dali ľahko stlačiť a mixér mohol byť plne ovládaný jednou rukou . Samozrejmosťou je hladká regulácia rýchlosti a režim turbo. Vysokokvalitný motor neobťažuje hlukom a mixér je mimoriadne tichý.

Spotreba energie:
800 W

farba:
biely

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
2 Hotovo!
Vlastnosti
Nadstavce vhodné do umývačky, Turbo rýchlosť Hotovo!
Príslušenstvo
Úzka mixovacia noha Hotovo!
Príkon
800 W Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
2 Hotovo!
Vlastnosti
Nadstavce vhodné do umývačky, Turbo rýchlosť Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Úzka mixovacia noha Hotovo!

Rýchlosť

Príkon
800 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT TM-4740 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT TM-4740. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT TM-4740. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT TM-4740. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT TM-4740.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií