PET Aplikace

CONCEPT VR3210 3 v 1 Laser UVC

Zobraziť katalóg
CONCEPT VR3210 3 v 1 Laser UVC
3,8 28 hodnotení
Robotický vysávač – maximálny sací výkon 3300Pa, s mopom, pre alergikov, na čistenie kobercov, antibakteriálny a na vodu, na všetky typy podláh, typ batérie: Li-Ion, doba prevádzky 250min, doba nabíjania 5h, hlučnosť 70dB(A), objem nádoby 0.6l, automatické dobíjanie, predvoľba miestnosti na upratovanie, senzor proti nárazu, vysávanie vo viacerých miestnostiach a prispôsobenie povrchu podlahy, typ ovládania: aplikácia, počet bočných kefiek: 2, prekonáva prekážky do 1,8 cm, metóda navigácie: laser SLAM, BLDC motor, metóda čistenia: kefy, programy a mopovanie, čistiaca kefa, diaľkové ovládanie, hepa filter, kefa na podlahu/koberec, mopovací modul s mopovacou tkaninou, mopovacia tkanina, nabíjacia stanica a penový filter, HEPA filter a penový filter, mobilná aplikácia, farba čierna
Kód:  CONRV505 Produktové číslo:  VR3210 Stránky výrobcu

CONCEPT VR3210 3 v 1 Laser UVC

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,8 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania, Hovoriaci po česky, Hovoriaci po slovensky Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie, Indikátor nabíjania, Regulácia výkonu Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Akumulátor, Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Na podlahu/koberce, Na zvieracie chlpy, Na čistenie prístroja, Bočná, Univerzálna Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Nádobka na vodu, Filter, Zásobník na nečistoty na vysávanie Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Penový filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,6 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
10 cm Hotovo!
Hĺbka
10 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den ,je vhodný i pro domácí mazlíčky na uklid chlupů a kockolit?

Dobrý den, při prvním skenu byly dveře do jednoho pokoje zavřené, lze mapu o tento pokoj nějak rozšířit bez nutnosti opětovného skenování?

Dobrý den, prosím o radu. Nádržka na vodu mi nejde vyjmout z vysavače. Pružina nejde vůbec stisknout. Děkuji za info

Dobrý den, včera jsem koupil tento vysavač, po prvním zapnutí měl 60% ujel cca 2 metry a vypnul se, po zapnutí hlásil 5%.Dal jsem ho do nabíjecí stanice po zapnutí se začal nabíjet, nabije se vždy na 10% a vypne se a zase ukazuje 5% a tak stále dokola, prostě nenabíjí, cos tím?

Dobrý den, v pokoji máme na zemi kabely...tv, počítač, lampa...jak se robot zachová, když na ně narazi? Díky!

Dobrý den, chci se zeptat, jak bude vysavač fungovat v místnosti, kde není wifi. Jde nějak naprogramovat přes dálkové ovládání, popřípadě nějak jinak?

Dobry den, na stranke Alzy je na hlavnom obrazku vysavaca uvedene, ze vysavac komunikuje v CZ/EN jazyku. Na stranke vyrobcu vsak uvadzaju komunikaciu v CZ/PL/SK. Ake jazyky podporuju kusy, ktore aktualne predavate/mate na sklade v Alze? Dakujem.

Dobrý den. Jaké jsou parametry dokovací stanice ? Mám na mysli výšku a šířku kvůli možnostem umístění, jestli se to vejde pod sedací soupravu. Děkuji Misti

Dobrý den. Zakoupil jsem tento produkt a ztroskotal jsem hned na startu. Stáhl jsem aplikaci ale registraci nejsem schopen provést. Je v tom nějaký háček nebo fígl?

Dobrý den, Proč v technických parametrech uvádíte způsob navigace VSLAM, když výrobce uvádí Laser SLAM. Mezi uvedenými navigacemi je dost podstatný rozdíl, který může rozhodovat při výběru v široké nabídce robo-sačů. Dále bych se chtěl zeptat, zda existuje i způsob vzdáleného přístupu k ovládání než je aplikace na telefony Android či IOS? Tím myslím třeba např. webová stránka apod. Jinak před rokem jsem zakoupil tento vysavač a jsem nadmíru spokojen. Jen mě překvapilo, že jednou se sama smazala vytvořená mapa a nemohl jsem spustit zónový úklid.

123...
Diskusia a poradňa k CONCEPT VR3210 3 v 1 Laser UVC
Príslušenstvo pre CONCEPT VR3210 3 v 1 Laser UVC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VR3210 3 v 1 Laser UVC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií