Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONNECT IT CI-77 čierna

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-77 čierna
4,4 104 hodnotení
Myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 3 tlačidlá, 1000DPI, dĺžka kábla 1.3 m, čierna
Kód:  JD755c Produktové číslo:  CI-77 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CI-77 čierna

Optická myš Connect iT 3023 sa dodáva s praktickou gélovou podložkou , takže ju môžete začať využívať naplno ihneď po vybalení. Vlastné telo myšky je precízne tvarované, aby zaistilo optimálnu podporu vášmu zápästiu a v kombinácii s podložkou minimalizovalo únavu zápästia. Okrem toho je celá sada tiež dokonale zladená a výborne zapadne do akéhokoľvek počítačového kútika. Ide o ideálne príslušenstvo pre bežných používateľov , ktorí využívajú počítač predovšetkým na surfovanie na webe, prácu s dokumentmi a tabuľkovými procesormi a akýmkoľvek ďalším multimediálnym aplikáciám.

Parametre a špecifikácia:

Podporované OS:
Microsoft Windows 98/2000/ME/XP/Vista/7

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Materiál
Plast Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!
Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!
Typ
Kancelárska Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Dĺžka kábla
1,3 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Plast Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím u této myši je poslední uvedeny OS XP znamená to že na Windows 10 nepojede ???

Je opravdu součást balení gelová podložka pod myš??

Diskusia a poradňa k CONNECT IT CI-77 čierna
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-77 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-77 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT CI-77 fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií