PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Creative Sound BlasterX SIEGE M04

Zobraziť katalóg
Creative Sound BlasterX SIEGE M04
4,4 5 hodnotení
Herná myš optická, 12000dpi, PixArt PMW3360 IR LED senzor, akcelerácia 50G, nastaviteľné podsvietenie
Kód:  JP327a3a Produktové číslo:  70GP007000000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound BlasterX SIEGE M04

Táto herná myš, ktorá vám poskytne rozhodujúci náskok pred súpermi, je výsledkom dlhoročného výskumu návykov a preferencií profesionálnych hráčov. Sound BlasterX Siege všetky poznatky integruje vo svojom dizajne, ergonómii i technických detailoch. Rozlíšenie až 12 000 DPI, obnovovacia frekvencia 1 000 Hz, 7 programovateľných tlačidiel a voliteľné podsvietenie, to všetko a oveľa viac vám prichádza pomôcť k víťazstvu.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna herná myš
  • Špičkový LED senzor s 12 000 DPI
  • Veľmi rýchla odozva
  • 3 tlačidlá pre prepínanie medzi hodnotami rozlíšenia
  • Dokonalý ergonomický tvar
  • Aurora LED podsvietenie

Stvorená pre víťazstvo

Srdcom tejto hernej myši je špičkový LED senzor PixArt PMW3360 s 32-bitovým ovládačom, obnovovacou frekvenciou 1 000 Hz, natívnym rozlíšením 12 000 DPI a zabudovanou predikciou pohybu kurzora. Rozlíšenie senzora možno nastaviť na hodnotu medzi 200 a 12 000 DPI, pričom tri hodnoty je možné uložiť do pamäte myši a pomocou špeciálnych tlačidiel medzi nimi prepínať napríklad pre potreby boja na blízko, na stredné a na veľkú vzdialenosť. Vysoká obnovovacia frekvencia znamená, že počítač okamžite vie o každom vašom pohybe a vďaka tomu získate rozhodujúci náskok pred svojimi rivalmi.

Náskok vďaka inováciám

Okrem špičkového senzora poskytuje herná myš Sound BlasterX Siege aj ďalšie prvky, z ktorých môžete na bojovom poli ťažiť. Ide predovšetkým o ergonomicky prívetivý tvar umožňujúci bezchybný úchop, ktorému napomáha aj povrch s gumovou textúrou, na ktorom neostávajú viditeľné odtlačky prstov. Na prispôsobenie podľa vašich potrieb čaká 7 programovateľných tlačidiel a tiež LED podsvietenie ponúkajú voľbu z 16,8 milióna farieb. Podsvietenie je možné synchronizovať s ďalšími svetelnými produkty od Aurora a dodať vášmu hraniu jedinečnú atmosféru.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,76 cm Hotovo!
Výška
4,3 cm Hotovo!
Hĺbka
13,56 cm Hotovo!
Hmotnosť
143 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
12 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tato myš dobře "klouže" na podložce SteelSeries QcK+, děkuji

Diskusia a poradňa k Creative Sound BlasterX SIEGE M04
Príslušenstvo pre Creative Sound BlasterX SIEGE M04 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound BlasterX SIEGE M04. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound BlasterX SIEGE M04. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound BlasterX SIEGE M04. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Sound BlasterX SIEGE M04.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií