AP+ nový vizuál AD homeoffice

Crefit Smart Watch DBT-ET1 čierny

Zobraziť katalóg
Crefit Smart Watch DBT-ET1 čierny
3,1 22 hodnotení
Fitness náramok , meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, krokomer, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, vodotesnosť IP67, materiál puzdra: plast
Kód:  SPTdbt01 Produktové číslo:  DBT-ET1 black

Crefit Smart Watch DBT-ET1 čierny

Fitness náramok

nabitý funkciami



Meranie tepovej frekvencie, krvného tlaku, telesnej teploty, sledovanie pohybových aktivít, spánku či notifikácie z mobilného telefónu – to je stručný výpočet funkcií, ktorými  disponujú smart hodinky Crefit Smart Watch DBT-ET1. Tento fitness náramok vás skrátka udrží v kondícii za každej situácie.

Crefit Smart Watch DBT-ET1

DISPLEJ

1,14"

FARBA

čierna

VODOTESNOSŤ

IP67

Crefit Smart Watch DBT-ET1

Poskytne dokonalý prehľad

Vďaka fitness náramku Crefit DBT-ET1 budete mať svoje telo pod kontrolou – meria EKG, frekvenciu srdcového tepu, krvný tlak či okysličenie krvi. Okrem toho počas celého dňa poctivo počíta, koľko ste urobili krokov, spálili kalórií či akú prešli vzdialenosť, vrátane záznamu trasy. Všetky namerané hodnoty si môžete následne prehľadne zobraziť v mobilnej aplikácii WearFit 2.0.

Zaznamená akýkoľvek pohyb

Fitness náramok Crefit DBT-ET1 je ideálny na meranie celého radu športových aktivít – beh, chôdza, plávanie, cyklistika, lezenie, bedminton, futbal a mnoho ďalšieho. Tieto inteligentné hodinky sa postarajú aj o to, aby ste nezabudli na pravidelný pohyb, nezanedbávali pitný režim, alebo vám dokonca pripomenú aj dôležitú schôdzku.

Crefit Smart Watch DBT-ET1
Crefit Smart Watch DBT-ET1

Kľúčové vlastnosti
Crefit Smart Watch DBT-ET1

  • Monitoring zdravotného stavu, športových aktivít, notifikácia a funkcie ako napr. hodiny, stopky, budík a veľa ďalšieho
  • Meranie krvného tlaku, telesnej teploty, EKG, priame meranie tepovej frekvencie a okysličenie krvi (infračervený senzor)
  • Prehľadná mobilná aplikácia WearFit 2.0 pre Android a iOS
  • Funkcie pre jednoduché fotografovanie
  • Ovládanie hudby prostredníctvom bluetoothu
  • Veľmi nízka hmotnosť – hodinky vážia len 25,5 gramu
  • Príjemný materiál remienka

Oceníte nielen funkčnosť, ale aj odolnosť

Inteligentné hodinky Crefit DBT-ET1 okrem iného ponúkajú aj funkciu na hľadanie mobilného telefónu. Funkcia hľadania funguje aj obrátene a tak pomocou smartfónu hravo nájdete zatúlaný náramok. Ovládanie je jednoduché pomocou dotykového displeja. Integrovaná batéria sľubuje výdrž až niekoľko dní bežného používania a celkom iste oceníte aj to, že náramok spĺňa štandard IP67 – je prachotesný a vodotesný (do hĺbky 1 meter po dobu 30 minút).

Crefit Smart Watch DBT-ET1

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza, Lezenie, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna, Strieborná Hotovo!
Vodotesnosť
IP67 Hotovo!
Hmotnosť
25,5 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza, Lezenie, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Interné úložisko
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den chtěl bych se zeptat tady ty hodinky mají jiný pásek a na kzádech jsou jiný fotky všechny barvy mji stejně funkce nebo jsou jiný děkuji předem

Dobry den, z hodinkami som zmokla (10 minut) a nefunguju. Nemali byt odolne?

Dobrý den, v prosinci loňského roku jsem u Vás kupoval tyto hodinky. Bohužel pásek vydržel zhruba týden a fakturu (resp. záručák) už bohužel nemám. Jen krabičku s návodem. Dá se k hodinkám sehnat nový pásek? V současném stavu jsou nepoužitelné. Děkuji za odpověď. Štoger.

.

Dobrý den mám koupeno několik hodinek sice jsou funkční ale u dvou praskl pásek při použití .. Snažím se sehnat náhradní ale nedaří se tu ani na netu.. Může alze pomoci

Dobrý den.Po první noci se mi náramek pretrhl.Je ve lhute vraceni do 14 dní.Budu tedy čekat 30 dni na rekamaci?

Dobry den, ako sa ovlada displaj na naramku. Hodiny (spravny cas) sa zobrazia (pri nejakom pohybe), ale neviem prepinat na prezeranie ostatne obrazovky. Dotyk(ani dlhsie pridrzanie prstom) na striebornom policku nereaguje. Prilozeny navod neobsahuje popis ovladania displaja. Naramok mam nabity, cez aplikaciu funkcie sa daju spustit. Je niekde k dispozicii podrobnejsi navod (moze byt i v anglictine) ? Dakujem. Anka

Dobrý den baterie u tohoto nářků mi vydrží jenom 24 hodin po každém prudším hnutí ruky se rozsvítí displej je to normální děkuji za odpověď.

Dobrý den co znamená snadné fotografování jak se stímto náramkem fotí děkuji za odpověď.

Dobrý deň. Pokúšame sa nabiť 1x náramok. Na displeji sa nezobrazia baterka, ako je v návode. Vymenili sme adaptér, skúsili znovu a nič. Ani po zasunutí do USB počítača nereaguje. Co treba robiť? A ako sa náramok zapína, ak sa ho podarí nabiť?

123...
Diskusia a poradňa k Crefit Smart Watch DBT-ET1 čierny
Príslušenstvo pre Crefit Smart Watch DBT-ET1 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crefit DBT-ET1 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crefit DBT-ET1 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crefit DBT-ET1 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crefit DBT ET1 - fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií