AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Crosley Portfolio - Tourmaline

Zobraziť katalóg
Crosley Portfolio - Tourmaline
1,0 1 hodnotení
Gramofón – retro dizajn, kufríkový, s reproduktormi, s krytom, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, klasický, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, funkcia digitalizácie vinylov, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení podložka Slipmat, prevodník pre 45 ot./min a USB kábel, hmotnosť 4,5 kg, rozmery 170 × 390 × 310 mm (V׊×H), modrá farba
Kód:  CROSLa12 Produktové číslo:  CR6252A-TN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Crosley Portfolio - Tourmaline

Gramofón Crosley Portfolio

Gramofón Crosley Portfolio ponúka elegantné kufríkové vyhotovenie s retro dizajnom v modrej farbe, vďaka čomu ho možno jednoducho prenášať. Gramofón disponuje 3 rýchlosťami prehrávania a pre dokonalú kvalitu zvuku sú k dispozícii výkonné zabudované reproduktory.


 Gramofón Crosley Portfolio

Nastaviteľná rýchlosť

Gramofón Crosley Portfolio ponúka 3 rýchlosti prehrávania, a to 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu. Pre špičkový prenos záznamu z platne je k dispozícii kvalitne spracovaná MM prenoska. Gramofón Crosley Portfolio možno využiť na prehrávanie platní s veľkosťou 7“, 10“ a 12“.

 Gramofón Crosley Portfólio

Elegantný kufríkový dizajn

Pre všetkých milovníkov klasiky je gramofón Crosley Portfolio vyrobený v elegantnom retro dizajne. Vďaka kufríkovému vyhotoveniu v modrej farbe je navyše manipulácia s gramofónom veľmi jednoduchá a kufrík v zavretom stave slúži zároveň ako ochrana proti poškodeniu.

 Gramofón Crosley Portfólio

Zabudované reproduktory

Gramofón Crosley Portfolio je vybavený výkonnými zabudovanými reproduktormi, ktoré sú zárukou vysokej kvality prehrávaného zvuku v každej situácii. K dispozícii je USB vstup na nahrávanie záznamov do digitálnej podoby, a tiež AUX vstup aj RCA výstupy.

 Gramofón Crosley Portfólio

Bluetooth prehrávanie

Na jednoduché prepojenie s mobilným telefónom a vkladanie hudby je gramofón Crosley Portfolio vybavený technológiou Bluetooth, vďaka ktorej možno hudbu prehrávať bezdrôtovo. Vrchná časť gramofónu Crosley Portfolio je osadená praktickými ovládacími prvkami na ovládanie hlasitosti a ďalšie nastavenie.

 Gramofón Crosley Portfólio

Kľúčové vlastnosti gramofónu Crosley Portfolio

  • Možnosť použitia 7“, 10“ a 12“ platní
  • Technológia Bluetooth
  • Zabudované reproduktory
  • Retro dizajn v modrej farbe
  • Kufríkové vyhotovenie
  • Kvalitne spracovaná MM prenoska
  • USB, AUX, RCA
  • 3 rýchlosti prehrávania (33,3, 45 a 78 ot./min)
 Gramofón Crosley Portfólio

Nastaviteľná rýchlosť

Pri počúvaní hudby s gramofónom Crosley Portfolio oceníte 3 druhy rýchlosti prehrávania. Môžete vyberať z rýchlosti 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu a dokonale prispôsobiť rýchlosť vašim preferenciám.

 Gramofón Crosley Portfólio

Kufríkové vyhotovenie

Gramofón Crosley Portfolio vás poteší kufríkovým spracovaním v modrej farbe a elegantným retro dizajnom. Uzavretý kufrík chráni gramofón pred poškodením a je ideálny na jednoduché prenášanie.

 Gramofón Crosley Portfólio

Zabudované reproboxy

Pre maximálnu kvalitu zvuku je gramofón Crosley Portfolio vybavený zabudovanými reproduktormi. Čistý prenos zvuku z platne je zaručený vďaka kvalitnej MM prenoske.

 Gramofón Crosley Portfólio

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
390 mm Hotovo!
Hĺbka
310 mm Hotovo!
Výška
170 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, je normální, aby dlouhé tóny byly rušeny vibratto efektem? Dělá to u všech deset, starých či nových, velkých či malých.

Lze u tohoto artiklu pro maximální soukromí připojit i sluchátka přes 3,5mm jack konektor?

Diskusia a poradňa k Crosley Portfolio - Tourmaline
Príslušenstvo pre Crosley Portfolio - Tourmaline Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crosley Portfolio - Tourmaline. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crosley Portfolio - Tourmaline.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií