Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Crosley Sterling

Zobraziť katalóg
Crosley Sterling
Gramofón – retro dizajn, s reproduktormi, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, klasický, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, rovné ramienko, Bluetooth, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení prevodník pre 45 ot./min, hmotnosť 7,9 kg, rozmery 225 × 440 × 350 mm (V׊×H), béžová a zelená farba
Kód:  CROSLa13 Produktové číslo:  CR6231D-GR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Crosley Sterling

Gramofón Crosley Sterling

Gramofón Crosley Sterling vás poteší kvalitným zpracovaním a štýlovým vyhotovením so 4 tenkými odnímateľnými nohami. Na výber máte z 2 rýchlostí prehrávania a pre maximálne súkromie pri počúvaní je možné pripojiť slúchadlá cez 3,5 mm jack konektor.

Gramofón Crosley Sterling

Nastaviteľná rýchlosť

Gramofón Crosley Sterling ponúka 2 rýchlosti prehrávania, a to 33,3 a 45 otáčok za minútu. Pre maximálnu plynulosť prehrávania gramofónu Crosley Sterling je k dispozícii precízne spracované ramienko, ktoré je navyše osadené veľmi odolnou diamantovou ihlou.

Gramofón Crosley Sterling

Bluetooth prehrávanie

Na jednoduché vkladanie hudby je gramofón Crosley Sterling vybavený technológiou Bluetooth, vďaka ktorej možno hudbu prehrávať bezdrôtovo. Na ľahkú a rýchlu zmenu hlasitosti či rýchlosti prehrávania je gramofón Crosley Sterling vybavený tiež praktickými ovládacími prvkami.

Gramofón Crosley Sterling

Zabudované reproduktory

Gramofón Crosley Sterling je vybavený 2 zabudovanými reproduktormi s výkonom 5 W, ktoré sú zárukou čistého a kvalitného zvuku v každej situácii. Pre maximálne súkromie pri počúvaní je možné navyše ku gramofónu Crosley Sterling pripojiť slúchadlá cez 3,5 mm jack konektor.

Gramofón Crosley Sterling

Elegantný dizajn

Pre všetkých vyznávačov klasiky je gramofón Crosley Sterling vyrobený v elegantnom retro dizajne so 4 úzkymi odnímateľnými nohami. Gramofón má zelenú farbu s béžovými prvkami a možno ho použiť s nohami aj bez nich. Gramofón Crosley Sterling prehráva platne s veľkosťou 7",10" a 12".

Gramofón Crosley Sterling

Kľúčové vlastnosti gramofónu Crosley Sterling

  • 4 odnímateľné nohy
  • 2 rýchlosti prehrávania (33,3 a 45 ot./min)
  • Technológia Bluetooth
  • Zelená farba s béžovými prvkami
  • Elegantný retro dizajn
  • Kvalitné ramienko s diamantovým hrotom
  • Pripojenie slúchadiel cez 3,5 mm jack
  • Zabudované reproduktory
Gramofón Crosley Sterling

Voliteľná rýchlosť

Pri počúvaní hudby prostredníctvom gramofónu Crosley Sterling oceníte 2 druhy rýchlosti prehrávania. Môžete vyberať z rýchlosti 33,3 či 45 otáčok za minútu a prispôsobiť rýchlosť vašim preferenciám.

Gramofón Crosley Sterling

Elegantný dizajn

Gramofón Crosley Sterling vás zaujme elegantným retro dizajnom v zelenej farbe s béžovými prvkami. K dispozícii sú 4 odnímateľné nohy, ktoré dokonale podčiarknu prepracovaný dizajn gramofónu Crosley Sterling

Gramofón Crosley Sterling

Kvalitný zvuk

Pre maximálnu kvalitu zvuku je gramofón Crosley Sterling opatrený zabudovanými reproduktormi s výkonom 5 W. O čistý a plynulý zvuk sa stará aj kvalitne spracované ramienko s odolnou diamantovou ihlou.

Gramofón Crosley Sterling

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Béžová, Zelená Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Rozmery a hmotnosť

Šírka
440 mm Hotovo!
Hĺbka
350 mm Hotovo!
Výška
225 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,9 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

když má Bluetooth, tak jde zvuk připojit k bluetooth reproduktorům, které máme k televizi?

prosim vás jaká je výška i s tema nohama? v parametrech uvádíte poue 225mm a to odhaduji bude samotný gramofon. Děkuji

Diskusia a poradňa k Crosley Sterling
Príslušenstvo pre Crosley Sterling Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crosley Sterling. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crosley Sterling.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií