AlzaBoxy Q1 Aplikace

CUBOT S1 Gold

Zobraziť katalóg
CUBOT S1 Gold
3,5 6 hodnotení
Fitness náramok – 0.96" OLED, bezdrôtový monitoring aktivity (spánok, tepová frekvencia, kalórie, záznam aktivít), budík, notifikácie, diaľkové ovládanie telefónu, hudby, monitoring srdcového tepu, Bluetooth 4.0, kompatibilita s Android a iOS systémami, odolnosť IP65, batéria 85mAh
Kód:  CUB015b2 Produktové číslo:  ACU035

CUBOT S1 Gold

Pokiaľ chcete mať pod kontrolou svoj denný pohyb, fitness náramok CUBOT S1 Gold je skvelým prostriedkom, ako to docieliť. Nielenže jeho zlatý dizajn ozdobí každú ruku, má tiež množstvo užitočných funkcií, ktoré sa vám zobrazia na 0,98" OLED displeji. Vďaka bezdrôtovému monitoringu aktivity budete vedieť ako ste aktívny, koľko ste prešli krokov, ako kvalitný je váš spánok či koľko spálite kalórií. Pre presnejšie výsledky má náramok funkciu monitoringu srdcového tepu. Fitness hodinky, ktoré sú kompatibilné s Android aj iOS systémami, ponúkajú taktiež budík, po prepojení s telefónom cez Bluetooth 4.0 tiež notifikácie, ovládanie hudby či fotoaparátu. Batéria 85 mAh vydrží až mesiac.

Kľúčové vlastnosti fitness náramku CUBOT S1 Gold

  • Bezdrôtový monitoring aktivity
  • Monitoring srdcového tepu
  • Krokomer, monitoring spánku a ukazovateľ spálených kalórií
  • Bluetooth 4.0, kompatibilita s Android a iOS systémy
  • Batéria 85 mAh vydrží až mesiac
  • Možnosť ovládania budíka, hudby aj fotoaparátu vo vašom telefóne
  • Zlatý rám hodiniek s čiernym remienkom

Buďte aktívny vonku aj na sieti

Vďaka náramku CUBOT S1 si môžete naplno užívať aktívny život a zároveň vďaka notifikáciám včas zistiť, či vám neprišiel pracovný e-mail. Šesťosý algoritmický senzor spoľahlivo rozpozná, ktorý šport práve praktizujete, či už ide o beh, jazdu na koni či lezenie po skalách. GPS funkcia tiež dokáže zaznamenať presnú trasu, ktorú ste absolvovali. Prejdené kilometre, srdcová frekvencia aj spálené kalórie z celého dňa sú potom k dispozícii v mobilnej aplikácii, z ktorej môžete vaše výkony zdieľať na sociálne siete. A ak by sa vám náhodou stalo, že aktivita na sieti príliš prevažuje, inteligentný náramok vám po určitej dobe pripomenie, že by bolo vhodné vstať a pretiahnuť telo či doplniť pitný režim.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
0,01 h (0 d) Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Zlatá Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
0,01 h (0 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, až po objednávce jsem zjistila, že výše uvedená aplikace není ke stažení. Prosím tedy o doporučení aplikace ke spárování.

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak je to s notifikacemi z mobilu. Našla jsem jen přednastavené aplikace na které si můžu nastavit upozornění, ale není tam aplikace na kterou chci na hodinkách dostávat upozornění. Jde tam aplikace nějak přidat ? Děkuji za odpověď

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jsou hodinky vodotěsné. Předem děkuji za odpověď, Denisa Čechová

Dobrý deň, tá teplota ktorú hodinky merajú je teplota čoho? Lebo na teplotu ovzdušia je to veľa a na teplotu tela málo :) Ďakujem.

Chcem si kúpiť tie hodinky. Majú menu v českom či slovenskom jazyku. Nebýva problém so sparovanim s aplikáciou? A akú aplikáciou. odporúčate? Koľko hodinky vydržia pri plnej záťaži aj s GPS? ĎAKUJEM Mirka Zahradnikova

Dobry den, zakupila som si hodinky najma kvoli ich vydrzi baterie, ktoru uvazadza vyrobca az 30dni. Hodinky som nabila na 100%, isla som si zabehat a bateria po behu (30min.) bola na 65%. Ako dosiahnut lepsiu vydrz baterie? Dakujem, Barbara

Diskusia a poradňa k CUBOT S1 Gold
Príslušenstvo pre CUBOT S1 Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CUBOT S1 Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CUBOT S1 Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CUBOT S1 Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CUBOT S1 Gold.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií