Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

D-Link DGS-1100-05

Zobraziť katalóg
D-Link DGS-1100-05
4,7 14 hodnotení
Switch – 5x 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet Smart Managed portov, bez vetrákov
Kód:  NN749h Produktové číslo:  DGS-1100-05/E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DGS-1100-05

Switch série DGS-1100 je cenovo dostupné riešenie pre malé a stredné podniky, nasadenie na pobočke aj v zasadacej miestnosti. Oceníte výkon s minimom starostí a optimalizáciu pre rýchlu a bezpečnú videokomunikáciu. Je však aj flexibilným riešením, aby vyhovoval zámerom vašej siete. Splní aj pokročilé požiadavky na správu, diagnostiku, riešenie problémov aj energetickú účinnosť. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vysokorýchlostná sieť s manažmentom
  • Optimalizované pre živé prenosy videa a hlasu
  • Automatické vyhradenie pásma s možnosťou predvoľby
  • Pokročilé zabezpečenie a ochrana proti preťaženiu
  • Utilita pre správu switchov v rovnakom segmente

Dôležité dáta ihneď

Rad DGS-1100 podporuje Auto Surveillance VLAN (ASV) na prenášanie videa v reálnom čase, bez toho aby bol ohrozený prenos bežných sieťových dát. Funkcia Auto Voice VLAN sa najlepšie hodí pre VoIP. Automaticky priradí hlasovému volaniu VLAN s vyššou prioritou, aby switch garantoval spoľahlivosť a bezpečnosť VoIP prevádzky. Pomocou nastavenia je možné prípadne rezervovať šírku pásma pre jednotlivé dôležité porty, ktoré vyžadujú uprednostnenie.

Zabezpečená prevádzka

Switch je vybavený pokročilými bezpečnostnými funkciami, ako je Static MAC, Storm Control a IGMP Snooping. Static MAC umožňuje používateľom vytvárať zoznamy MAC prístupov pre konkrétne porty, čím pomáha správcom obmedziť prístup k sieti iba autorizovaným zariadeniam. Storm Control monitoruje vysielanie a v prípade výskytu paketov, ktoré by mohli zaplaviť sieť, ich začne blokovať a zahadzovať. IGMP Snooping je schopný znížiť zaťaženie smerovačov L3 a uchrániť šírku pásma a priepustnosť siete.

Istota spojenia

V arzenáli nástrojov switcha je Loopback Detection a diagnostika káblov, vďaka ktorým sieťový administrátori ľahko nájdu a vyriešia chyby vašej siete. Loopback Detection sa používa na detekciu slučiek vytvorených určitým portom a automaticky odpája ovplyvnený port. Funkcia diagnostiky káblov okamžite preverí kvalitu medených káblov, rozpozná ich typ a odhalí poškodenie. Nepoužívané spojenia sa odpájajú do pohotovostného režimu, a tým sa šetrí nemalé množstvo elektrickej energie.

Všetko pod palcom

K rýchlemu zapojeniu do siete pomôže intuitívne webové rozhranie utility D-Link Network Assistant, ktoré umožňuje sieťovým administrátorom riadiť chod siete až do úrovne jednotlivých portov. Vďaka tejto utilite nemusíte meniť IP adresu PC, takže počiatočné nastavenie je otázkou pár chvíľ. Tiež nájde switche v rovnakom sieťovom segmente, aby bola ich hromadná správa hračkou. Zvládnete základné aj pokročilé nastavenia nájdených zariadení vrátane zmien hesla a upgradov firmvéru.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
141 mm Hotovo!
Výška
28 mm Hotovo!
Hĺbka
85 mm Hotovo!
Typ
Desktop Hotovo!
Funkcie
L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rozmery

Šírka
141 mm Hotovo!
Výška
28 mm Hotovo!
Hĺbka
85 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Desktop Hotovo!
Funkcie
L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rýchlosť

Prepínacia kapacita
10 Gb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s)
11,9 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
320 g Hotovo!

Porty

RJ-45
5 ks Hotovo!
10/100/1000Base-T
5 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Skoro 40 tisíc za 5 portovej switch je nějak moc ne? :O

Diskusia a poradňa k D-Link DGS-1100-05
Príslušenstvo pre D-Link DGS-1100-05 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DGS-1100-05. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1100-05. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1100-05. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DGS-1100-05.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií