Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Defender Silk Pad Sakura

Zobraziť katalóg
Defender Silk Pad Sakura
5 8 hodnotení
Podložka pod myš - rozmery 230 x 190 x 1,6 mm
Kód:  JS280a25b Produktové číslo:  507071
Defender Silk Pad Sakura Predaj skončil

Defender Silk Pad Sakura

Podložka pod myš Defender Silk Pad kombinuje osobitý vzhľad s odolnosťou a dobrou priľnavosťou. Spodný základ podložky bol vyrobený z prírodného kaučuku, aby podložka dobre priľnula k povrchu stola a neposúvala sa z miesta. Vrchná strana je potiahnutá hodvábnym textilom, po ktorom myš dobre jazdí a uľahčí snímanie optického či laserového snímača.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
230 x 190 x 1,6 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Defender Silk Pad Sakura
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Silk Pad Sakura. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verteidiger Seiden Pad Sakura. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verteidiger Seiden Pad Sakura. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender Silk Pad Sakura.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií