Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Alienware Wireless Headset AW988

Zobraziť katalóg
Dell Alienware Wireless Headset AW988
5 3 hodnotení
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, USB-A, pre PC, herný režim, Hi-Res audio, priestorový zvuk 7.1, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, impedancia 16 Ohm
Kód:  ADP2k021 Produktové číslo:  520-AANP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Alienware Wireless Headset AW988

Nechajte sa vtiahnuť do herného sveta

Špičkový herný headset s integrovaným mikrofónom a štýlovým RGB podsvietením poskytne krištáľovo čistý a úplne očarujúci zvuk, ktorý vás dokonale vtiahne do hernej akcie. Vďaka virtuálnemu 7.1 priestorovému zvuku lepšie určíte polohu vašich nepriateľov a získate tak značnú výhodu na vašej ceste k víťazstvu.


Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Dell Alienware AW988

  • Prepracovaný dizajn s vynikajúcou ergonómiou
  • Uzavretá konštrukcia
  • RGB LED podsvietenie so 6,8 milióna farieb
  • Extra veľké 40 mm meniče
  • Frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 kHz
  • Virtuálny priestorový zvuk 7.1
  • Vysúvací mikrofón s potlačením šumu
  • Integrované ovládanie hlasitosti
  • Bezdrôtový USB dongle s dosahom 12 m
  • Odnímateľný audio kábel
  • Kompatibilný s PC

Priestorový zvuk s vernou reprodukciou

Extra veľké 40 mm dynamické meniče sa postarajú o dokonale čistý zvuk s presnou reprodukciou výšok i stredov, ktoré dopĺňajú silné rezonujúce basy. Na pohodlnú komunikáciu so spoluhráčmi je k dispozícii nastaviteľný mikrofón s funkciou potlačenia okolitého šumu. Priamo na slúchadlách sa nachádza ovládač hlasitosti zvukového výstupu a mikrofónu, tlačidlo na stlmenie mikrofónu, zmenu zvukového režimu atď.


Vynikajúca ergonómia a RGB podsvietenie

Herné slúchadlá ponúkajú kvalitné spracovanie z prémiových materiálov a vynikajúcu ergonómiu, ktorú ocenia aj náruživí hráči. Čalúnený hlavový most a mäkké otočné náušníky zo špeciálnej tkaniny poskytnú dokonalý komfort aj pri niekoľkohodinových herných akciách. Moderný dizajn dopĺňa používateľsky nastaviteľné RGB LED podsvietenie so 6,8 milióna farieb a systémom AlienFX.


Bezdrôtovo alebo cez kábel

Herný headset Dell Alienware AW988 možno prepojiť s počítačom dvoma spôsobmi, a to buď klasicky pomocou audio kábla s 3,5 mm vstupom alebo bezdrôtovou technológiou s dosahom až 12 metrov. Zabudovaná dobíjacia batéria poskytuje výdrž až 15 hodín a zaisťuje bezproblémovú komunikáciu s ostatnými hráčmi, aj keď nie ste práve pri počítači.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Hmotnosť

Hmotnosť
380 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, tieto sluchadla maju aj nejake USB ktore sa zapoji do PC alebo to ide priamo headset PC (cez bluetooth)

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať z akej konštrukcie sú slúchadlá? Vopred ďakujem za odpoveď a prajem pekný zvyšok dňa.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám tyto skvělé sluchátka, ale bohužel se mi někde zatoulalo USB párovací zařízení. A chtěla bych se zeptat zda je možné koupit jej dodatečně. Děkuji za odpověď

Dobrý den, po přesně 6ti měsících (na den) přestal fungovat dongle, za celou tuto dobu byl odpojen pouze 2-3. Dnes z ničeho nic, se začal hlásit místo "Dell Alienware AW988" jako "Avnera AV6301". Nikde není napsáno jak se má postupovat, nikde nejsou nástroje jak toto opravit. Odpověď z Dell Alienware supportu je nulová. Update driverů ani Command Center nepomohla. Je toto na reklamaci ?

Zdravím sluchátka mám už asi mesiac zatiaľ som spokojný ale všimol som si že keď sa presúvam napríklad z izby do izby a sluchátka si nechám na hlave počujem ťukanie v ľavej mušli. Neviem či je to normálny jav alebo je tam niečo uvoľnené. Za odpoveď ďakujem.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli tyhle sluchátka můžou být v jedné místnosti s těmi stejnými. Máme dva počítače vedle sebe a uvažujeme nad druhou koupí těchto sluchátek ale bojíme se že se signál bude rušit. Děkuji za odpoved.

Dobrý deň. Chcem sa spýtať či by fungovali aj na PS4. Ďakujem.

Dobrý deň poslali by ste mi prosím software na tieto slúchadlá? Hľadal som dlho na internete no našiel som iba jeden od niekoho na reddite a ten mi nejde

Prosím vás spravili by ste na tieto slúchadlá recenziu? Bol by som vám veľmi vďačný. Prajem pekný zvyšok dňa.

Diskusia a poradňa k Dell Alienware Wireless Headset AW988
Príslušenstvo pre Dell Alienware Wireless Headset AW988 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Alienware Wireless Headset AW988.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií