Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dell Inspiron 17 (5758)

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron 17 (5758)
Notebook - Intel CPU, 17.3 "LED 1600x900, RAM až 12GB, HDD až 1TB 5400 otáčok, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, podsvietená klávesnica, až Windows 10
Kód:  ADC173j16aNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Inspiron 17 (5758)


Americký výrobca Dell je známy svojou vysokou presnosťou pri výrobe svojich výrobkov a to isté platí pre tento model. Multimediálny notebook Dell Inspiron 17 je oblečený v elegantnom striebornom plášti, ktorý robí z neho veľmi pekný prenosný počítač. K tomu pridáva zaujímavé funkcie a preto priťahuje každého, kto hľadá výkon, kvalitu a stabilitu.


Táto fotka je vypnutá z lightboxu a nezobrazí sa v ňom.
Dell Inspiron 17 (5758)

Kvalitné spracovanie a dokonalé funkcie

Hlavné funkcie zariadenia Dell Inspiron 17 (5758):

  • Vynikajúci 17.3 "LED podsvietený displej a HD + rozlíšenie pre skvelý vizuálny zážitok
  • Rýchle procesory Intel
  • V kombinácii so samostatnou grafickou kartou z notebooku môžete pracovať aj s obľúbenými hrami
  • Disk s kapacitou až 1TB ponúka dostatok miesta pre vaše dáta
  • Pri predinštalovaní systému Windows 10 môžete notebook ihneď po rozbalení použiť

Neobvyklá zábava na veľkej obrazovke

Veľká obrazovka s rozmermi 17,3 palcov umožňuje, aby tento prenosný počítač bol perfektným zábavným centrom - ideálny pre sledovanie filmov alebo hranie hier. Obrazovka s podsvietením LED a displejom HD + tiež zobrazuje veľké detaily. Výhody notebooku Dell Inspiron 17 zahŕňajú vysokokvalitnú podsvietenú klávesnicu pre pohodlné písanie v každej situácii. Samozrejmosťou je WiFi adaptér pre prístup na internet a webkamera pre komunikáciu so svojimi priateľmi a rodinou.


Rýchlosť pod kapotou

Pod vysoko kvalitným dizajnom je srdce celého zariadenia - procesory Intel Core s výnimočnými funkciami. Kombinujú najmenšiu spotrebu energie na maximálny výkon a robia počítač rýchlym strojom pre náročné úlohy.

Táto fotka je vypnutá z lightboxu a nezobrazí sa v ňom.
Dell Inspiron 17 (5758)

Maximálny výkon pre prácu a zábavu


Táto fotka je vypnutá z lightboxu a nezobrazí sa v ňom.
Dell Inspiron 17 (5758)

Hranie hier alebo práce s grafickými editormi? Žiaden problém.

Samostatná grafická karta

Grafický výkon je zabezpečený samostatnou grafickou kartou. Pomocou grafickej karty môžete hrať všetky svoje obľúbené hry vrátane najnovších hier, ak ste spokojní s obmedzenými detailmi.


Dostatok úložného priestoru

Ukladanie dát je disk až do 1TB , ktorý dokáže uspokojiť stovky filmov. Ak chcete zálohovať niektoré údaje, potom je vypalovačka DVD pripravená na vytvorenie médií v priebehu niekoľkých okamihov. Nič však nezabráni pripojeniu externého úložného priestoru pomocou ľubovoľného z portov USB a nahrávanie údajov na externý pevný disk alebo flash disk.


Revolučný operačný systém

Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 10 umožňuje plne využiť potenciál vášho notebooku. Poskytuje jednoduchú a bezproblémovú prevádzku. Systém obsahuje obchod so systémom Windows s množstvom užitočných aplikácií a hier na prevzatie.

Táto fotka je vypnutá z lightboxu a nezobrazí sa v ňom.
Dell Inspiron 17 (5758)

Intuitívny operačný systém



Najvyššia záruka

Záruka spoločnosti Dell zahŕňa aj nasledujúci pracovný deň , ktorý vám zaručuje bezproblémovú prácu. Odborný servisný technik vám bude zaslaný vo Vašom dome alebo v kancelárii do nasledujúceho pracovného dňa na opravu chyby. Takže sa nemusíte zbytočne báť a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a odoslaním do služby alebo dochádzky.

Parametre a špecifikácia

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Inspiron 17 (5758) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron 17 (5758). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Inspiron 17 (5758).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií