Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Dell Inspiron 17 (5759)

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron 17 (5759)
Notebook - Intel CPU, 17.3 "LED až 1920x1080, RAM až 8GB, HDD až 1TB 5400 otáčok, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, podsvietená klávesnica, až Windows 10
Kód:  ADC173j16bNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Inspiron 17 (5759)

Dell Inspiron 17 Series 5759 od renomovanej spoločnosti Dell dokonale spája vynikajúci výkon a dobrú prenosnosť . S hmotnosťou 2,8 kg sa stane skvelým spoločníkom nielen na ceste. Tí, ktorí hľadajú kombináciu veľkého displeja a ďalšie vybavenie, sú na správnej adrese. Nezáleží na tom, či ju používate na štúdium, prácu alebo zábavu - vždy môžete počítať s programom Dell Inspiron 17.

Hlavné výhody Inspiron 17

  • Celý obsah zobrazuje podrobne displej s rozlíšením 17,3 "
  • Technológia Waves MaxxAudio prináša zvuk, ktorý vás absorbuje
  • Moderné procesory Intel
  • Pomocou podsvietenej klávesnice môžete pracovať v tme alebo v tme
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10
  • Disk 1TB pre vaše dáta

Vychutnajte si každý detail a dokonalý zvuk

Notebook je vybavený veľkou 17,3-palcovou technológiou TrueLife, ktorá dodáva živé farby a eliminuje nežiaduce oslnenie. To je dobré napríklad pri prehrávaní filmov vo vysokom rozlíšení. Nielenže vaše oči zažijú skvelú show. Dokonca aj vaše uši nezostanú. Crystal clear tóny sú na starosti Waves MaxxAudio. Zabezpečuje bohatý zvuk vašej obľúbenej hudby, domáceho videa a filmových hier.

Inspiron 17 pre prácu a zábavu

S výkonným a efektívnym Intel Skylake procesora môžete urobiť viac práce ako kedykoľvek predtým. Vďaka nielen Hyper Threading, ale aj modernému výrobnému procesu. Nepripravujte sa ani k herným zážitkom. Samostatná grafická karta poskytuje všetky grafické aplikácie vrátane menej náročných hier. Inspiron 17 5759 má až 8 GB pamäte a má dostatok energie.

Predinštalovaný operačný systém Windows 10

Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 10 sa stáva čoraz populárnejším. Návrat pracovnej plochy a mnoho inovatívnych riešení zaisťuje jednoduchú a bezproblémovú prevádzku. Obchod so systémom Windows obsahuje široký výber užitočných aplikácií a hier na prevzatie.

Počítače Dell sú testované na celý život

Ak chcete vystaviť notebooky spoločnosti Dell každodennému použitiu, vystavuje svoje zariadenia neobvyklým testom.

  • Skrinky alebo uzavreté autá? Notebooky Dell musia na krátky čas trvať až do 65 ° C.
  • Časté otváranie a zatváranie? Dokonca aj po 20 000 pohyboch bude pánty fungovať ako nové.
  • Píšete asi sto šesť? Klávesy notebooku zvládnu až 10 miliónov tlačidiel, tlačidlá na touchpady až 1 milión. Bez jediného omylu.
  • Zapnúť. Vypnúť. A po celú dobu.Pohodlné tlačidlo na maximálne 40 000 stlačení.
  • Hore nohami? Notebooky sú počas testovania vyčerpané až na 25 000 ×. Všetky časti sú bezpečne uchytené na mieste.
  • Vybratie batérie? Pravdepodobne nebudete potrebovať 750 × na vybratie batérie. Ale aj za to, notebooky Dell boli testované.

Najvyššia záruka

Záruka na notebook Dell Inspiron 17 zahŕňa aj pracovný deň Nasledujúci pracovný deň, ktorý vám zaručuje bezproblémovú prácu. Odborný servisný technik vám bude zaslaný vo Vašom dome alebo v kancelárii do nasledujúceho pracovného dňa na opravu chyby. Takže sa nemusíte zbytočne báť a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a odoslaním do služby alebo dochádzky.

Parametre a špecifikácia

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Inspiron 17 (5759) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron 17 (5759). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Inspiron 17 (5759).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií