AD homeoffice PET

Dell Latitude 7275 Touch

Zobraziť katalóg
Dell Latitude 7275 Touch
Tablet PC - Intel CPU, 12.5 "až 3840x2160 dotykový, Intel HD Graphics, RAM až 8GB, SSD až 512GB, WiFi, Bluetooth, USB-C, Windows 10
Kód:  ADC417e15NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Latitude 7275 Touch

Nemôžete sa rozhodnúť medzi tabletom a ultrabookom? Nie je potrebný žiadny kompromis, nový Dell Latitude 7275 je kompaktný ako tablet, čo zjednodušuje pripojenie klávesnice a premenu na plnohodnotný ultrabook . Dotyková obrazovka ponúka 12,5 "diagonálnu obrazovku s veľmi jemným rozlíšením až 3 840 x 2 160 pixelov . Fotografujte na cestách so zabudovanou zadnou kamerou s rozlíšením až 8 megapixelov a zostaňte v kontakte so svojimi priateľmi na prednej 5 MP fotoaparáte Skyp. Kompaktné rozmery s hrúbkou len 8,11 mm a 730 g váha vás priamo vyzývajú, aby ste mali toto skvelé zariadenie so sebou.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné spracovanie
  • Moderný procesor Intel Core-M
  • 12,5 "dotyková obrazovka s jemným rozlíšením a sklo Gorilla
  • S vašou podsvietenou klávesnicou nebude vaša práca ani v noci klesať
  • Široké možnosti rozšírenia vďaka dvom moderným konektorom USB-C

Vynikajúce vybavenie

Rýchle spracovanie všetkých požiadaviek sa stará o moderný procesor Intel Core-M, ktorý pomáha až 8 GB pamäte. Spustenie operačného systému a všetkých programov je bleskové, pretože všetko je uložené na extra rýchlom SSD disku. Medzi bezdrôtovým pripojením nájdete Bluetooth verziu 4.1 a WiFi v najnovšom AC štandarde. V práci oceníte schopnosť pripojenia k dokovacej stanici, ktorá ďalej rozširuje rozsiahlu škálu tohto zariadenia.

Jednoduchá obsluha

Prostredie používateľa je samozrejme pripravené na klasické aj dotykové ovládanie . Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 10 Pro.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Latitude 7275 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Latitude 7275 Touch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Latitude 7275 Touch.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií