AP+ nový vizuál Aplikace

Dell Latitude E7250

Zobraziť katalóg
Dell Latitude E7250
Notebook – Intel CPU, 12.5" LED 1366×768 antireflexný, Intel HD Graphics, RAM až 8GB, SSD až 256GB, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, čítačka kariet, čítačka Smart Card, čítačka odtlačkov prstov, dokovateľný, podsvietená klávesnica, Windows 7 Pro 64-bit + Windows 8.1 Pro 64-bit (NBD On-Site)
Kód:  ADC472m06NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Latitude E7250

Pripravte sa na väčšiu pracovnú efektivitu s profesionálnym ultrabookom preverenej firmy Dell s názvom Latitude E7250. Tento ľahký ultrabook disponuje nádherným dizajnom, jasným 12,5-palcovým displejom s LED podsvietením a tým najnovším hardvérovým vybavením, aby vaša práca na cestách bola rovnako pohodlná, ako tá v kancelárii.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový procesor Intel
  • Hmotnosť len 1,25 kg pre zvýšenú mobilitu
  • Odolné šasi z kvalitných materiálov
  • Jasný 12,5-palcový displej s úsporným LED podsvietením
  • SSD disk pre rýchle načítanie a presuny dát

Úžasne ľahký a výkonný

Vďaka neuveriteľnej hmotnosti len 1,25 kg nebudete váhu tohto výkonného pracovného nástroja na kolenách ani cítiť. Srdcom každého z týchto počítačov je spoľahlivý procesor Intel. Pre vaše grafické aplikácie a multimédiá je následne pripravené integrované grafické riešenie Intel HD Graphics 5500, ktoré na rozdiel od svojich predchodcov disponuje nielen vyšším výkonom, ale aj energetickou úspornosťou.

K vašim dátam budete pristupovať rýchlo a aj váš operačný systém bude načítaný počas niekoľkých málo sekúnd, vďaka prítomnosti plnohodnotného SSD disku s kapacitou až 256 GB. Latitude E7250 je tak nielen dostatočne výkonným pracovným strojom dneška, ale je pripravený aj s ohľadom na blízku budúcnosť.

Špičkové materiály a zvýšená odolnosť

Latitude E7250 je predovšetkým pracovným strojom určeným na cesty, a preto bol zostrojený z kombinácie tých najlepších materiálov – šasi notebooku je napríklad tvorené horčíkovou zliatinou s názvom Tri-metal, vďaka čomu je možné prenosný počítač použiť aj v náročnejších prostrediach. Bol testovaný podľa vojenskej normy MIL-STD-810G. Klávesnica je odolná proti poliatiu a chráni prístroj pred poškodením tekutinou.

Bezpečný a spoľahlivý

Firmy si stále viac uvedomujú nebezpečenstvo úniku citlivých dát, a preto je ultrabook vybavený pokročilým softvérovým vybavením, určeným pre správu a zvýšenú bezpečnosť. Dell Data Protection Encryption chráni všetky vaše dáta na koncových bodoch vrátane externých médií a úložiskách verejného cloudu. S pomocou DDP Protected Workspace zastavíte aj pokročilý malvér a na použitie je pripravené DPP Security Tools, určené pre pokročilé možnosti používateľského overovania. Budete si tak môcť byť istý, že sa k vašim dátam dostane skutočne len povolaná osoba.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Latitude E7250 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Latitude E7250. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Latitude E7250.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií