Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

Dell OptiPlex 3046 SFF

Zobraziť katalóg
Dell OptiPlex 3046 SFF
Počítač - Intel Core i3 6100 Skylake, RAM 4GB DDR4 SDRAM, Intel HD Graphics 530, SSD 128GB 7200, DVD, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit (NBD On-Site)
Kód:  ADG415i7 Produktové číslo:  3046-6126 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell OptiPlex 3046 SFF

Praktický počítač do kancelárie aj na doma je zabalený v skrini strednej veľkosti. Je tak výnimočným spojením kompaktnejších rozmerov a dostatku priestoru pre výkonný hardvér. Ako zostava pripravená pre pracovné využitie ponúka dobrý pomer výkonu a spotreby, vnútri nájdete komponenty zladené k čo najefektívnejšie a rýchlej práci. Spoľahnúť sa pritom môžete na tradíciu značky Dell, jej počítače obstojí v profesionálnej sfére nielen na pohled, ale aj odolným a maximálne spoľahlivým prevedením.

kľúčové vlastnosti

  • kompaktné prevedenie
  • Prispôsobený kancelárskemu prevádzky
  • Najnovší systém Windows 10 Pro
  • Rýchly 128GB SSD disk
  • Klávesnica a myš v balení
  • Záruka opravy nasledujúci pracovný deň

vyvážené parametre

Základom výkonu tejto zostavy je silný procesor Intel Core i3. Dvojjadrový model s modernou architektúrou si poradí aj so všetkými bežnými aplikáciami. Ďalšia časť rýchlosti a schopnosťou predstavuje operačnú pamäť, tej je inštalované 4 GB. Za grafickými výstupy z počítača stojí karta integrovaná v procesore, nájdete ju pod označením Intel HD Graphics 530. O všetky vaše dáta sa postará spoľahlivý SSD disk, ideálny pre lepšiu odozvu programov a plynulejšie prácu. Systémom zastrešujúcim celý chod počítača je profesionálna verzia najnovšieho Windows 10.

Pre náročných užívateľov

Čo do výbavy nájdete všetko potrebné pre čo najširšie možnosti využitia. Dostatočná zásoba dobre prístupných USB portov je samozrejmosťou. Počítaču nechýba ani dva grafické výstupy. Pre prácu s optickými médiami je pripravená DVD mechanika. Príjemným bonusom, ktorý uľahčí nákup, je klávesnica a myš v balení. Ďalšie prednosti sú spojené s tradíciou značky Dell. Aj tento model podlieha jej obľúbené záruke s opravou nasledujúci pracovný deň alebo zvýšenému dôrazu na bezpečnosť firemných dát.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell OptiPlex 3046 SFF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell OptiPlex 3046 SFF.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií