Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

Dell OptiPlex 3050 SFF

Zobraziť katalóg
Dell OptiPlex 3050 SFF
Počítač - Intel Core i5 7500 Kaby Lake, RAM 8GB DDR4, Intel HD Graphics 630, SSD 128GB, DVD, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit (NBD On-Site)
Kód:  ADG418k32 Produktové číslo:  3050SF_spec1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell OptiPlex 3050 SFF

Základné firemné stolné počítače s najlepším zabezpečením vo svojej triede a možnosťami správy v priestorovo úspornom prevedení. Nekompromisná produktivita a všestrannosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Premyslený a flexibilný dizajn
  • Zabezpečenie, výkon a spoľahlivosť
  • Nástroj Dell Command Suite pre jednoduchú správu počítača
  • Modul TPM, ochrana proti vniknutiu do kostry a ochrana disku

Premyslený dizajn

Tieto stolové počítače prinášajú rovnaké výhody v oblastiach spoľahlivosti a úspory miesta, aké ste zvyknutí očakávať, samozrejme bez negatívneho vplyvu na výkon. Prispôsobené kryty káblov obmedzujú neporiadok, zodpovedajú typu kostry a pomáhajú vytvoriť efektívnejší a vizuálne príťažlivejší pracovný priestor. Prístup bez nástrojov a možnosti správy vo vnútornom pásme uľahčujú údržbu, upgrade a výmenu súčiastok.

Zabezpečený, spoľahlivý a spravovateľný

Počítač OptiPlex 3050 má certifikáciu MTBF, zaistí teda spoľahlivosť a konzistenciu aj pre vašu náročnú prácu. Každý počítač je dostupný so sadou Dell Command Suite, ktorá uľahčuje aktualizácie ovládačov, systému BIOS a firmvéru. Tieto bezplatné nástroje vašej firme umožnia flexibilné a automatizované konfigurácie systému BIOS alebo operačného systému, umožnia vám tak kedykoľvek ľahko a zabezpečene spravovať každé zariadenie. Vďaka modulu TPM, ochrane proti vniknutiu do kostry, ochrane pevného disku, riešeniu DDPE a krytom káblov sa môžete viac sústrediť na svoju prácu a stráviť menej času starosťami o počítač.

 

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell OptiPlex 3050 SFF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell OptiPlex 3050 SFF.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií