Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Dell OptiPlex 3050 SFF

Zobraziť katalóg
Dell OptiPlex 3050 SFF
Počítač – Intel Core i5 7500 Kaby Lake, RAM 8GB DDR4, Intel HD Graphics 630, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit (NBD On-Site)
Kód:  ADG418k37 Produktové číslo:  3050SF_spec2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell OptiPlex 3050 SFF

Základné firemné stolové počítače s najlepším zabezpečením vo svojej triede a možnosťami správy v priestorovo úspornom vyhotovení. Nekompromisná produktivita a všestrannosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Premyslený a flexibilný dizajn
  • Zabezpečenie, výkon a spoľahlivosť
  • Nástroj Dell Command Suite pre jednoduchú správu počítača
  • Modul TPM, ochrana proti vniknutiu do šasi a ochrana disku

Premyslený dizajn

Tieto stolové počítače prinášajú rovnaké výhody v oblastiach spoľahlivosti a úspory miesta, aké ste zvyknutí očakávať samozrejme bez negatívneho vplyvu na výkon. Prispôsobené kryty káblov redukujú neporiadok, zodpovedajú typu šasi a pomáhajú vytvoriť efektívnejší a vizuálne príťažlivejší pracovný priestor. Prístup bez nástrojov a možnosti správy vo vnútornom pásme uľahčuje údržbu, upgrade a výmenu súčastí.

Zabezpečený, spoľahlivý a spravovateľný

Počítač OptiPlex 3050 má certifikáciu MTBF, zaistí teda spoľahlivosť a konzistenciu aj pre vašu náročnú prácu. Každý počítač je dostupný so súpravou Dell Command Suite, ktorá uľahčuje aktualizácie ovládačov, systému BIOS a firmvéru. Tieto bezplatné nástroje umožnia vašej firme flexibilné a automatizované konfigurácie systému BIOS alebo operačného systému, umožnia vám tak kedykoľvek ľahko a zabezpečene spravovať všetky svoje zariadenia. Vďaka modulu TPM, ochrane proti vniknutiu do šasi, ochrane pevného disku, riešeniu DDPE a krytom káblov sa môžete viac sústrediť na svoju prácu a stráviť menej času starosťami o počítač.

 

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell OptiPlex 3050 SFF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell OptiPlex 3050 SFF.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií