Rapture Rapture

Dell OptiPlex 7040 Micro PC

Zobraziť katalóg
Dell OptiPlex 7040 Micro PC
Počítač - Intel Core i5 6500T Skylake vPro, RAM 8 GB DDR4, Intel HD Graphics 530, HDD 500 GB 7200 otáčok, WiFi, USB klávesnica a myš, Windows 7 Pro 64bit + Windows 10 Pro 64-bit (NBD On-Site)
Kód:  ADG434m08z Produktové číslo:  7040-8344 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell OptiPlex 7040 Micro PC

Nový model stolového počítača DELL OptiPlex 7040 Micro PC je výkonným pomocníkom v každej firme alebo kancelárii. Vďaka svojim malým rozmerom a zároveň slušnému výkonu je ideálnou voľbou. Výkon zabezpečí štvorjadrový procesor Intel Core i5 6500T s pokročilou architektúrou Skylake a funkciou vPro - vzdialená správa.

Výkon je podporený rýchlou pamäťou RAM s veľkosťou 8 GB typu DDR4 a integrovanou grafikou Intel HD Graphics 530. Pre dáta a aplikácie je určený Serial ATA pevný disk s kapacitou 500 GB s rýchlosťou 7200 otáčok za minútu. Súčasťou balenia je kvalitná klávesnica a myš všetko značky DELL.


Rozšírená konektivita

Dell OptiPlex ponúka veľké množstvo portov. Stačí pripojiť svoje externé zariadenia a môžete rýchlo prenášať dáta vďaka šiestim vysokorýchlostným USB 3.0.

Chcete pracovať na dvoch monitoroch súčasne? Stačí využiť digitálny výstup HDMI alebo Display Port. Samozrejmosťou sú ľahko prístupné konektory pre slúchadlá a mikrofón.

vypnuté
 Dell OptiPlex 7040 Micro PC

Veľké množstvo USB portov.


vypnuté
Dell OptiPlex 7040 Micro PC
 

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné malé vyhotovenie
  • Ideálne na kancelárske využitie
  • Možnosť práce na dvoch monitoroch
  • Veľké množstvo portov
  • Veľký a rýchly disk pre vaše dáta
  • Voliteľné vyššie zabezpečenie od DELL
  • Špeciálna záruka - on-site next business day

Operačný systém pre kanceláriu

Súčasťou stolového PC je inštalovaný systém Windows 7 Professional s možnosťou prechodu na moderné Windows 10 Pro. Oba systémy sú určené na kancelárske využitie a ponúknu všetko čo budete potrebovať.

Dôraz pri tom systéme je kladený aj na bezpečnosť a vysokú spoľahlivosť. Nechýba ani podpora viacerých jadrových procesorov a veľmi dobrá správa používateľov.

Vysoké zabezpečenie od DELL

Voliteľná funkcia Dell Data Protection | Encryption ochráni vaše dáta šifrovaním priamo na vašom disku, externom médiu či v úložisku verejného cloudu.

vypnuté
 Dell OptiPlex 7040 Micro PC

Opravy neriešite.

Oprava do druhého dňa

Vďaka vysokej kvalite svojich produktov spoločnosť Dell poskytuje špeciálnu rozšírenú záruku na 3 roky on-site next business day. V rámci záručnej doby oprava vašej stanice prebieha kdekoľvek po celej ČR nasledujúci pracovný deň.

Nezáleží na tom, či na stanici pracujete v zamestnaní, doma alebo na dovolenke. Stačí zavolať na telefónne číslo: 225 308 649, popr. mobil 778 440 533, nahlásiť výrobné číslo a poruchu a DELL už všetko zariadi!

 

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell OptiPlex 7040 Micro PC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell OptiPlex 7040 Micro PC.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií