Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Dell Precision T1700 MT

Zobraziť katalóg
Dell Precision T1700 MT
Pracovná stanica Intel Xeon E3-1226 v3 4C, RAM 16GB DDR3, NVIDIA Quadro K620 2GB, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, klávesnica, myš, bez operačného systému, záruka on-site NBD
Kód:  TD140z99 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Precision T1700 MT

Výkonná, stabilná a zároveň cenovo výhodná pracovná stanica Precision T1700 z dielní spoločnosti Dell je navrhnutá pre 2D a 3D modelovanie alebo multitasking v grafických aplikáciách. Vo svojich útrobách skrýva vysoko výkonný procesor Intel Xeon E3-1226 v3 a 2GB profesionálny grafickú kartu NVIDIA Quadro K2200, o poriadny výpočtový výkon je teda postarané. Balenie zahŕňa USB klávesnicu a myš.

Spoľahlivosť, stabilita a bezpečnosť dát

Precision T1700 má za sebou rozsiahle testovanie zaručujúca vysoký výkon teraz aj v budúcnosti. Už v základnom prevedení poskytuje vysokú stabilitu a bezpečnosť vašich dát. Navyše je možné využiť niektoré voliteľné riešenie výrobcu. Dell Data Protection, Security Tools, Dell Data Protection a Encryption vytvorí z pracovnej stanice Dell Precision T1700 bezpečnú základnú pracovnú stanicu. Voliteľné zrkadlenie disku pomocou technológie RAID poskytuje redundanciu a rýchlu obnovu dát v prípade zlyhania disku.

Bohatá konektívna výbava

Vežové pracovná stanica je vyrobená v kompaktnom šasi prístupnom bez nástrojov. Pritom j IP podľa vzhledu je zrejmé, že je predurčená k vysokým výkonom. Ide o kompaktné prevedenie mini tower, čo zaistí úsporu miesta bez obmedzenia výkonu. Veľké množstvo USB portov umožňuje pripojiť ľubovoľné periférie, vpredu vyvedené 2 USB 3.0 porty umožňujú bleskurýchle prenosy dát a jednoduchú konektivitu externých médií. Navyše norma ENERGY STAR 5.2 robí z pracovnej stanice Dell Precision energeticky úspornú súčasť vášho IT vybavenia.

Certifikácia ISV

Pracovná stanica Dell Precision T1700 sa môže pochváliť certifikáciou ISV. Zabezpečená je tak kompatibilita s certifikovanými aplikáciami popredných nezávislých výrobcov softvéru a dlhá funkčnosť systému a produktivita. Populárna aplikácie s certifikáciou ISV zahŕňajú napríklad AutoCAD, SolidWorks a Creo. Pre túto pracovnú stanicu hovorí aj 3-ročná záruka Next Business DayOn-Site Service v mieste u zákazníka vrátane poslanie náhradného dielu bez nutnosti technika.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji v dohledné době nahradit svůj pracovní počítač a měl bych zájem zakoupit tuto pracovní stanici, https://www.alza.cz/dell-precision-t1700-mt-d3810353.htm?o=2 , ale chtěl bych zde vestavěný HDD nahradit diskem SDD, například tímto https://www.alza.cz/search.htm?exps=SanDisk%20Extreme%20Pro%20SSD%20-%20480GB Je tato výměna možná? Mám fyzicky oddělený datový disk (práce a záloha), který bych chtěl také použít. Předpokládám, že počítač bude zajištěn proti otevření, jak na to? Děkuji Vám za Vaši pomoc. S pozdravem Jan Kratochvíl

Diskusia a poradňa k Dell Precision T1700 MT
Príslušenstvo pre Dell Precision T1700 MT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Precision T1700 MT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Precision T1700 MT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Precision T1700 MT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Precision T1700 MT.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií