AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Precision T3620

Zobraziť katalóg
Dell Precision T3620
Pracovná stanica – Intel Core i7 6700 Skylake, RAM 16GB DDR4, NVIDIA Quadro P2000 5GB, SSD 256GB, DVD, DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, COM, klávesnica, myš, Windows 10 Pro 64-bit (NBD On-Site ProSupport)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TD140p247 Produktové číslo:  T3620-P3-316 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Precision T3620

Nechajte sa uchvátiť neskutočnou rýchlosťou a vynikajúcim výkonom. Nový rad pracovných staníc Precision T3620 renomovanej značky Dell prichádza v prevedení mini tower s najmenšími rozmermi na trhu. Vďaka kompaktným rozmerom a možnostiam rozšírenia poskytuje ideálne riešenie pre firmy hľadajúce úsporu priestoru, ale nehodlajú ustupovať z nárokov na výkon a potenciál rastu. Profesionáli ocenia zdatnosť grafickej karty NVIDIA Quadro, ktorá si hravo poradí aj s tými najťažšími projektmi. Ak hľadáte parťáka, niekoho komu môžete bez obáv zveriť svoju prácu, ste na správnej adrese. Pracovná stanica sa dodáva s predinštalovaným systémom Windows 10 Professional, takže sa môžete pustiť hneď do práce.

Kľúčové vlastnosti pracovnej stanice Dell Precision T3620

  • Profesionálny výkon v kompaktnom prevedení
  • Výkonná grafická karta NVIDIA Quadro P2000
  • Špičkový procesor Intel Core i7 a 16 GB operačnej pamäte DDR4
  • 256 GB SSD disk pre rýchly beh systému
  • Množstvo USB konektorov, vrátane USB 3.0
  • Osvedčený systém Windows 10 Professional
  • Záruka 3 roky on-site s opravou do druhého dňa
  • Vrátane klávesnice a myši

Profesionálna grafika NVIDIA Quadro P2000

Pracovná stanica v prevedení mini tower sa zmestí takmer všade a pritom už podľa vzhľadu je zrejmé, že je predurčená k vysokým výkonom. Srdcom tohto stroja je špičkový štvorjadrový procesor Intel Core i7 6700 Skylake, ktorému sekunduje hneď 16 GB rýchlej operačnej pamäte DDR4. Grafickú kartu NVIDIA Quadro P2000 použijú profesionáli zaoberajúci sa grafickou tvorbou, autori 3D návrhov alebo architekti. Svoje drahocenné dáta môžete s istotou zveriť 256 GB SSD disku, ktorý sa tiež stará o okamžitý nábeh operačného systému. Veľké množstvo USB portov umožňuje pripojiť ľubovoľné periférie. Štvorica predných konektorov USB (2× USB 3.0, 2× USB 2.0) zabezpečí bleskurýchle prenosy dát a jednoduchú konektivitu externých médií. Zariadenie prichádza so zárukou nepretržitej podpory a príchodu servisného technika do druhého pracovného dňa.

Vysoká spoľahlivosť a optimalizovaný výkon počítača Dell Precision

Stanica Dell Precision prechádza náročným testovaním kvôli záruke hladkého chodu v náročných aplikáciách, na ktoré spoliehate každý deň. Výsledkom precíznej výroby a dôkladného testovania je certifikát ISV. Môžete si tak byť istí, že model T3620 je skvelou voľbou, ak hľadáte optimalizovaný výkon a spoľahlivosť v aplikáciách v oblasti strojárstva, výroby, médií, zábavného priemyslu, zdravotníctva, prírodných vied, ropného priemyslu, plynárenstva, ekonómie a finančných služieb.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Precision T3620 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Precision T3620.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií