Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell USB 3.0 na Ethernet

Zobraziť katalóg
Dell USB 3.0 na Ethernet
4,5 16 hodnotení
Redukcia USB-A na RJ-45 – rovné zakončenie
28,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ADP3f011 Produktové číslo:  470-ABBT Stránky výrobcu
Dell USB 3.0 na Ethernet 28,90 € Momentálne nedostupné

Dell USB 3.0 na Ethernet

Adaptér Dell USB 3.0 na Ethernet vám umožní pridať Gigabitové Ethernetové pripojenie cez port USB tretej generácie. Nie je potrebné pridávať alebo meniť vašu súčasnú sieťovú kartu alebo pridávať router a napriek tomu vám tento adaptér umožní pridať ďalšiu sieť, spojiť sa ďalším počítačom a užívať si streamované videá a ďalší obsah. Adaptér má zabudovaný radič pre jednoduché používanie, nie je potrebné nič inštalovať.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Redukcia Hotovo!
1. Male konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
RJ-45 Hotovo!

Využitie

Typ
Redukcia Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
RJ-45 Hotovo!
1. Female konektor – Počet
1 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ karty
Externý Hotovo!
Typ pripojenia
LAN Hotovo!

Parametre LAN

Počet LAN konektorov
1 × Hotovo!
Maximálna prenosová rýchlosť LAN
1 000 Mb/s Hotovo!

Vlastnosti

Male konektory
USB-A Hotovo!
Female konektory
RJ-45 Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
» Všetky sieťové redukcie
» Všetky USB redukcie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aký chip resp ovládač táto karta používa?

Dobrý den, máte někdo zkušenost s kompatibilitou s M1 Macem? Chci to připojit do usb v dell monitoru připojeném přes usb c.

Dobry deň , viete odpovedať na otázku ak to použijem na lg tv oled do USB 3 bude fungovať ? lebo mám od inej značky a ten nenabehne síce bliká a Ethernetové pripojenie nič ,je aj taký ktorý nepotrebuje driver nato aby fungoval?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li když mám v PC síťovku, která podporuje my 100 rychlosti a koupil bych si toto zařízení zvýšilo by mi to rychlost připojení? U dodavatele mám zakoupeny internet na 300 rychlosti tak proto se ptám

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda tento produkt je identický jako tento na DELLU: Odkaz do neznáma Jde mi o to, zda podporuje "PXE Boot", ponevadz v popisu produktu to nikde nevidim. Predem moc dekuji za odpoved.

dobry den, to si normalne zapojim do routera (Huawei mam) a ked ntb vyuzivam na pripojenie cez WIFI tak sa mi ta rychlost optimalizuje? mam totiz podporu sietovky na ntb len do 100 Mbit/s a provider mi zavadzal 300Mbitovy internet. Takze s pomocou tohto nastroja dosiahnem optimum zavadzanej rychlosti? dakujem pekne

Dobrý den, bude mi tento adaptér fungovat jako plug n play v CentOS 5.5? Nebo můžete mi doporučit nějaký jiný adaptér usb-eth, který bude v linuxu 100% fungovat automaticky? Děkuji Pavel

Diskusia a poradňa k Dell USB 3.0 na Ethernet
Príslušenstvo pre Dell USB 3.0 na Ethernet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell USB 3.0 na Ethernet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell USB 3.0 fürs Ethernet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell USB 3.0 fürs Ethernet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell USB 3.0 Ethernet.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií