Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Vostro 3902

Zobraziť katalóg
Dell Vostro 3902
5 1 hodnotení
Počítač - Intel Core i5 4460 Haswell, RAM 4GB, NVIDIA GeForce GT 705 1GB, HDD 500GB 5400 otáčok, DVD, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 7 Pro 64-bit + Windows 8.1 Pre 64-bit
Kód:  ADG304j15 Produktové číslo:  3902-7321 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Vostro 3902

Dell Vostro 3902 je kvalitne spracovaný, perfektne vybavený a výkonný počítač pre vašu kanceláriu alebo domáce multimediálne použitie. Svojou hardvérovou výbavou uspokoja používateľov všetkých kategórií a vďaka slotu PCI Express x16 umožní rozšírenie o výkonnú grafickú kartu pre hráča. Vnútri skrine v elegantne čiernom prevedení nájdete skvele vyváženú zostavu hardvér pre efektívne využitie každej komponenty. Počítač obsahuje predinštalovaný 64-bitový operačný systém MS Windows 7 Professional, ale je možné zadarmo upgradovať na Windows 8.1 Pro.

Kľúčové vlastnosti

  • Dostatočný výkon pre každodennú prácu
  • Využitie multitaskingu naplno s modernými operačnými systémami
  • Podpora Windows 7, 8 aj Linux
  • Rozšíriteľnosť o výkonnú grafiku
  • Vysoká spoľahlivosť s ochranou vašich dát
  • Možnosť pripojenia mnohých periférií vďaka dostatku portov USB

Dostatok výkonu pre každodenné použitie

Dell Vostro 3902 je postavený na výpočtovú sile moderného procesora z najnovšej rodiny Haswell. Nové procesory radu Haswell podávajú ďaleko lepší výkon ako predchádzajúce generácie a zároveň pri nečinnosti šetrí energiu. Rýchly prísun dát s veľkým objemom zaistí 4 GB operačnej pamäte typu DDR3 s frekvenciou 1600 Mhz. Náročnejšie grafické výpočty rýchlo spracuje grafický čip NVIDIA GeForce GT 705 s vlastnou 1GB pamäťou.

Veľa priestoru pre vaše dáta

Vo výbave počítača nájdete čítačku pamäťových kariet 19 v 1, pre pripojenie externých periférií či iných zariadení sa ponúka dostatok USB portov, štyri sú umiestnené na zadnom paneli (2 × USB 3.0 a 2 × USB 2.0), dva sú dostupné vpredu (2x USB 2.0 ). Pre ukladanie vašich dát je určený pevný disk s otáčaním platní rýchlosťou 5400 otáčok za minútu s dostatočnou kapacitou 500 GB. Zálohovanie dát alebo prehrávanie médií zaistí DVD +/- RW vypaľovacia optická mechanika. Súčasťou je aj USB klávesnica a myš.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Vostro 3902 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Vostro 3902.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií