Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell Vostro 5459

Zobraziť katalóg
Dell Vostro 5459
Notebook – Intel CPU, 14" 1366×768 antireflexný, RAM až 8GB, NVIDIA GeForce 930M 4GB, HDD až 1TB 5400 otáčok, WiFi, Bluetooth, HDMI, webkamera, čítačka odtlačkov prstov, až Windows 10
Kód:  ADC274um11NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Vostro 5459

Dell Vostro 5459 sa stane vašou pravou rukou, či už ste doma, v práci alebo na cestách. Očarujte okolie, vďaka elegantnému vzhľadu s povrchom brúseného hliníka. Vybrať si môžete hneď z dvoch vkusných farieb Era Grey či Jingle Gold. Pod celou krásou sa ukrýva moderný a výkonný hardvér, ktorý vám maximálne spríjemní prácu s počítačom a odhalí váš pravý obchodný potenciál.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhľad s povrchom brúseného hliníka
  • Úsporný procesor Intel 6. generácie
  • Antireflexný displej proti nežiaducim odleskom
  • Výkonná grafika so 4 GB vlastnej pamäti
  • Bezpečnostná čítačka otlačkov prstov

Nová úroveň výkonu

V samotnom jadre notebooku sa usídlil úsporný dvojjadrový procesor Intel s architektúrou Skylake. Ten však aj napriek svojej malej spotrebe disponuje slušným výkonom a všetkými modernými funkciami ako je Hyper-Threading, Turbo Boost II či VT-x. Sekunduje mu rýchla operačná pamäť a dedikovaná grafická karta NVIDIA 930M. Užijete si bezproblémový multitasking a plynulý chod celého systému Windows 10.

Dokonalý spoločník

Centrom všetkého diania je 14" displej s HD Ready rozlíšením (1 366 × 768 px). O pripojenie k internetu sa postará rýchla bezdrôtová WiFi podporujúca štandard 802.11ac. O váš pokoj sa stará bezpečnostná čítačka odtlačkov prstov, s ktorou sa ľahko prihlásite behom okamihu. Ak k tomu pridáme nízku hmotnosť len 1,66 kg a tenký dizajn, získame perfektný prenosný notebook, ktorý vás bude verne sprevádzať kamkoľvek len budete potrebovať.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Vostro 5459 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Vostro 5459 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Vostro 5459.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií