Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Dell Vostro 5568

Zobraziť katalóg
Dell Vostro 5568
Notebook –,
Kód:  ADC275g07NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Vostro 5568

V notebooku Dell Vostro 5568 sa spája dokonalá elegancia s kvalitou vyhotovenia. Vydarený dizajn výnimočného počítača je podčiarknutý kvalitou značky, na ktorú používatelia nedajú dopustiť. Vnútri sa skrýva pestrá paleta starostlivo volených, spoľahlivých komponentov. Ich výkon nepozná kompromis. Počítač si hravo poradí aj s náročnými výpočtovými úkonmi. Je predurčený pre profesionálne využitie vo vašom pracovnom živote, ale uplatní sa doslova kdekoľvek. Bohatá výbava z neho robí všestranný stroj s nadmieru užitočnými funkciami. Pri dôraze na pracovný komfort aj bezpečnosť vašich dát ide jednoducho o špičkový model.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoľahlivý a výkonný procesor Intel Kaby Lake
  • Elegantná a veľmi odolná konštrukcia
  • Špičkový displej vynikajúcich kvalít
  • Podsvietená klávesnica pre pracovný komfort
  • Veľká konektivita a bohatá výbava
  • Čítačka odtlačkov prstov pre bezpečie dát

Výkon a rýchlosť

Ústredným bodom výkonu je silný procesor Intel najnovšej série Kaby Lake. O grafický výstup sa zaslúži integrovaná grafická karta Intel HD Graphics. Tá poskytuje výkon potrebný pre bežnú aj náročnejšiu prácu a nebojí sa multimédií všetkého druhu. Výsledky svojej práce ale aj odpočinok po nej si vychutnáte na displeji špičkových parametrov. Jemné rozlíšenie prinesie dokonalé detaily, vďaka antireflexnej úprave sa nemusíte báť odleskov. Dostanete vždy iba prvotriedny obraz.

Pestrá paleta možností

Notebook je doslova nabitý ďalšou výnimočnou výbavou. Bohatá je konektivita a zastúpenie konektorov. Pre pripojenie k projektorom alebo externým monitorom nechýba dvojica HDMI portov a VGA. USB je k dispozícii v celkovom počte štyroch konektorov, z toho celé tri patria rýchlemu rozhraniu USB 3.0. Samozrejmosťou je čítačka pamäťových kariet pre komfortnejší prenos súborov nielen z fotoaparátov. Poprednou výhodou tohto počítača je podsvietená klávesnica, výborný pomocník pre prácu vo večerných hodinách, efektívna a efektná zároveň. O dáta a ich perfektné zabezpečenie sa postará čítačka odtlačkov prstov. Tá predstavuje rýchly a spoľahlivý spôsob ochrany vašich súborov. Za zmienku stojí aj zvuk notebooku. V tomto ohľade vás prekvapí technológiou Waves MaxxAudio, ktorá dokreslí zážitok z multimediálneho obsahu k dokonalosti.

Výnimočná odolnosť

Veľkou kapitolou počítačov Dell, tento model nevynímajúc, je odolnosť. Môžete sa spoľahnúť na kvalitu vyhotovenia overenú veľmi náročnými testami. Bola dôkladne testovaná odolnosť počítača voči extrémnym podmienkam aj teplotám. Zvláštnu pozornosť dostali mechanické a namáhané časti počítača. Svoje si pretrpela aj klávesnica, aby bola zaistená a preverená jej maximálna spoľahlivosť.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Vostro 5568 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Vostro 5568. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell Vostro 5568.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií