PET AP+ plus nový vizuál

DéLonghi ECO 311 R

Zobraziť katalóg
DéLonghi ECO 311 R
4,3 51 hodnotení
Pákový kávovar tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1.4 l, cappuccino a latte, ohrievač šálok, odkvapkávací systém, parná dýza a príprava dvoch šálok naraz, príkon 1100 W, šírka 25.5 cm, výška 31.5 cm, hĺbka 29 cm, hmotnosť 4.1kg, farba červená
Variant
Kód:  EAN3015a4 Produktové číslo:  ECO 311.R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi ECO 311 R

 

Pákové espresso v štýle Vintage, DéLonghi ECO 311, vám ľahko a rýchlo pripraví nápoj plný chuti a charakteristickej arómy. Ide o skvelý model s jednoduchou obsluhou, ktorú si počas chvíle osvojí každý. Vďaka tlaku 15 barov sa môžete vždy tešiť na perfektný výsledok, ktorý vás zaručene nadchne!

Kľúčové vlastnosti:

  • Jednoduchá príprava nápoja
  • Jednoduchá údržba
  • Trendy Vintage štýl

Hustá pena

ECO 311 sa hodí na prípravu mletej kávy i nápojov z kapsúl (E.S.E.). Pripravte si napríklad pravé talianske espresso alebo vynikajúce cappuccino. Máte chuť na bohatú penu? Ľahko si ju vytvoríte s cappuccino tryskou. Ponorte ju do mlieka a napeňujte dlho, ako chcete. Pohrajte sa a skúšajte podľa vašej momentálnej chuti.

Dve šálky naraz

Pripravovať naraz môžete až dve šálky, pričom ich maximálna výška môže byť 7,7 cm. Vďaka nahrievacej ploche pre šálky dokonale obslúžite vašich hostí ako v kaviarni. Samotný kávovar je pripravený vždy behom chvíľky a doplňovanie kávy a vody do 1,4 litrovej nádoby je jednoduché. Praktická je vyberateľná odkvapkávacia mriežka.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
pákový

Vlastnosti:
Celokovový
Antikorový boiler
Cappuccino systém
Vhodné na mletú kávu i ESE pody
2 oddelené termostaty
Nahrievacia plocha pre šálky
Vyberateľná odkvapkávacia mriežka
Držiak na filter disco crema pre hustú penu na káve
Vtláčadlo na kávu
Maximálna výška šálky: 7,7 cm

 

Technické údaje:
Zásobník na vodu: 1,4 l
Príkon: 1 100 W
Tlak čerpadla: 15 bar

Rozmery:
26 x 31,5 x 29 cm (šírka x výška x hĺbka)

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 100 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,4 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!

Výbava

Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
29 cm Hotovo!
Šírka
25,5 cm Hotovo!
Výška
31,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, z jakého materiálu je páka a zásobník? Díky

Je normální, že kohoutek napařovací trysky zcela nedovírá a z trysky kape voda ačkoliv se nepoužívá?? Pod touto tryskou je tak nutné mít hrnek, jinak voda kape na stůl...

Lze do toho kavovaru pouzit odní filtr Delongi DLS C002?

Nejedená sa o otázku, ale skôr radu, keďže podľa recenzií viacerých trápi problém, keď sa kávovar akoby upchá a nevie "pretlačiť" kávu. Sitko, ktoré sa zakladá to páky, je zložené v podstate z dvoch kusov. Vonkajší kus je kovová miska a vnútorný kus je sitko samotné. Problém je v tom, že vonkajšia kovová miska má na dne len jednu veľmi malú dierku, ktorú dokáže upchať aj jedno zrniečko mletej kávy. A pozor - to sa vie pri jemno mletej káve niekedy dostať aj pod sitko (zrejme okolo tesnenia v mieste výstupku na kovove nádobke). Preto je dôležité pri umývaní všetko dôkladne vyčistiť a ubezpečiť sa, že žiadne zrnko neostalo v tomto priestore resp. že nie je zasknuté priamo v tej dierke. V prípade, že sa prístroj zasekne a nevie pretlačiť, je najnepríjemnejšie otvárať natlakovanú páku a paprať sa s prskajúcou kávou. Niekedy ale pomôže vypnúť kompresor a chvíľku (30s) počkať - nech sa uvoľní tlak zaseknuté zrniečko môže vyskočiť a potom ho zapnúť znova (ak nepomôže, skúsiť aj opakovane).

Krásný den. Jaká maximální výška hrnečku se tam vejde?? KDYŽ se plní hrneček, mohu ručně zastavovat a popřípadě zas spustit vodu? Díky Mooc

Gibt es dazu auch zusätzliche Siebträger? Falls Besuch kommt und mehr Kaffee benötigt wird. LG Raimund Erber Konzole Mail ID: 314248080

Dobrý den. Kde se dá koupit filtr na kávu pro tento přístroj?

Dobrý deň. Aký je rozdiel medzi prístrojmi Delonghi ecov 311 a eco 311? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, je součastí palení temper? Dekuji

Majú byť v krabici dve rôzne veľkosti filtra?

12
Diskusia a poradňa k DéLonghi ECO 311 R
Príslušenstvo pre DéLonghi ECO 311 R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ECO 311 R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi ECO 311 R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi ECO 311 R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi ECO 311 R.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií